Oglas
· · Komentari: 0

ILI ĆU DA VOZIM VILJUŠKAR ILI ĆU DA PEVAM: Dara Bubamara o počecima svoje karijere

Darin put do zvezda nije bio ni malo lak

1713183348_Dara-Bubamara-ATA.jpg
Photo:ATA
Oglas

Jedna od najpoznatijih pevačica koja je već dugo na estradi Dara Bubamara u emisiji  "Vostkast" progovorila je o svojim početcima. Voditelj emisije pitao je da li je oduvek znala da želi da se bavi pevanjem. Ova je dala odgovor gde je rekla kako joj se ostvarilo sve što je zamislila: 

- Znala sam, bukvalno od kad sam bila klinka, sada klinke prvo razmišljaju kako će da stave silikone u usta, a ja sam razmišljala o glasu. Mi smo se igrali Evrovizije ispred zgrade, bio je taj neki kamion onako zeleni i tu sam ja kao uvek pobeđivala, pevala neke pesme tad sa Evrovizije.- ispričala je Rada pa je dodala:

-Da li se sećate "Muzički tobogan", to je bilo nešto prestižno, sećam se tu se nije mogao pojaviti svako, ja sam se tamo pojavila kao klinka sa imitacijama, onda je bila neka audicija "Pokaži šta znaš", pa me je primetio Rako Đokić, pokojni najbolji menadžer.

Voditelj je prkeinuo i rekao pitao je: "Kako je došlo do toga uopšte da se ti pojavljuješ u tom nekom medijskom smislu?" Na šta Dara nastavila priču: 

-Tako što je moja učiteljica koja nam je predavala muzičko ona je rekla za "Muzički tobogan" da se ja tamo pojavim. To je pre svega bio kvalitet. Nije bilo priče, izgleda, ne znam šta, i ja sam bukvalno došla tu pevala neku pesmu, oduvala. Onda su bile "Zmajeve dečije igre" to je isto bilo prestižno. Osvojila sam i "Prvu pesmu Jugoslavije", klinka, čak nisam imla ni šta da obučem, pa sam pozajmila od drugarice iz razreda neki komplet tufnasti zato što je njena mama radila u Nemačkoj pa je imala para. Nema veze pare. Ja sam njoj zahvalna, ja pričam realno. I onda je krenuo "Muzički tobogan" i onda jedan dan, primetio me je i Zahari i rekao je: " Ti ćeš se zvati mrvica" ja još tad gledam kao kakva mrvica. Uvek sam znala šta hoću, šta god sam ja zamislila to se meni ostvarilo. Ja mislim da je to negde od Boga zapisano. Sve ovo što radim, ništa nema veze sa politikom sve sama guram. 

Ispričala je i kako je dobila sada svima poznato ime Dara Bubamara:

-Tata me je doveo u jednu kafanu, pustio me je da pevam  i tu je bio neki bend, zvali su se Dara Bubamara, ja sam pomislila "Kako seljačko ime" ali to je sudbina oni nisu imali pevačicu i ja sam ušla u bend. Tada je krenula Dara Bubamara, krenula Košava sa Dunava, krenulo sve, naravno do toga je trebalo da se dođe, pevali smo Taš, Tvrđava, Ruma. 

Zatim se prisetila i srednje škole i dodala: 

-Ja išla u srednju školu saobraćajnu . Do tri četiri pevam a u šest idem u školu, spavala na kompijuterima, namučila sam se baš ali opet kažem. Ja sam se uvek provlačila i onda sam shvatila da ne mogu sve. Ili ću da budem viljuškar ili da pevam i ja sam se prebacila na vanredno. 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas