Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИМАЛА 200 ЉУБАВНИКА након ''Америчке пите'': Глумица Џенифер Кулиџ, није стидљива по питању своје интиме

Брутално искрена

1671201971_profimedia-0732838933-DZENIFEE-WHITE-LOSTU-S-NASLOVA-1.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Позната је по многим улогама симпатичних заводница, као и жена које знају шта желе. Изгледа да се живот са филма понекад преслика и на приватни. У једном интервјуу који је дала, Џенифер Кулиџ се окушала са употребом хиперболе, тврдећи да је спавала са мноштвом мушкараца, након своје улоге Стифлерове маме у ''Америчкој пити''.

- Рекла сам то у шали, рекла је глумица током разговора са Аријаном Гранде, за ''Ентертаинмент Wееклy''' и додала:
- И, Боже, заиста не можете да се шалите у нашем граду, јер сам направила страшну грешку када сам рекла: Хвала Богу за тај филм, спавала сам са 200 мушкараца! И гледајте, волела бих да кажем да је то истина, али мислим, то је било претеривање.

Прочитајте још: Да ли је овог пута ПРЕТЕРАО? Певач се појавио у РОЗЕ ХАЉИНИ СА МНОШТВОМ КАРНЕРА и минђушама (ФОТО)

Прочитајте још: Водитељке РТС-а заблистале у новогодишњим хаљинама: Шљокице, класика и гламур за 2023. (ФОТО)

Глумица је потврдила да је ова улога ипак утицала на њен љубавни живот, те да је имала доста млађих партнера. Она се присетила свог најбољег љубавника, који је био доста млађи, и испричала смешну ситуацију која јој се тада догодила:

- Један тренутак је био мало незгодан, објаснила је она- следећег јутра, морала сам да исфенирам косу. Како је био јако млад, али наравно пунолетан, звали смо његову маму да питамо где могу да се исфенирам. Било је тако чудно, док се чуо са њом преко телефона, јасно је било да смо били заједно у кревету'', испричала је отворено Џенифер.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas