Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Формула легендарне Мерил Стрип за УСПЕХ И СРЕЋУ: Злата вредни савети глумице који ће вам помоћи да се остварите на сваком пољу

Мерил је остварила велике успехе, иако њени почеци нису били лаки

1659372700_meril.jpg
Фото: Епа
Oglas

Каријерни почеци Мерил Стрип били су врло трновити. Одбијана је на аудицијама, а говорили су јој да је ружна. Али она није одустајала и данас је једна од најбољих глумица. Међутим, она није одустајала.

Данас је она једна од најуспешнијих и најлепших глумица Холивуда. Без обзира што је увелико загазила у 8. деценију, њено неговано лице и природна лепота нису избледели.

Прочитајте још: Значење младежа на образу: Људи са посебним карактером

Мерил је била номинована чак 21 пут за престижну филмску награду Оскар, а освојила га је три пута. Њени цитати огу послужити као фантастичан животни водич и мотивација. Једном приликом истакла је како пронаћи свој пут у животу:

"Мислим да ћеш наћи свој пут... На крају, то је оно што ти се чини исправним. Не оно што ти је мајка рекла. Не оно што ти је рекла нека глумица. Не оно што ти је неко други рекао, већ тихи, унутрашњи глас."

Интуиција и оно што нам срце говори треба увек да имају предност у односу на оно што нам говоре родитељи и пријатељи. Важно је да послушате себе и да не дозволите никоме да воде ваш живот. Акодозволимо да наш живот обликују туђа очекивања, критике и ставови никада нећемо водити срећан живот.

Прочитајте још: Операција је трајала 33 сата: Сијамски близанци који су делили мозак успешно раздвојени (ВИДЕО)

Стрип је објаснила колико је важно да останете верни себи и оном што волите:

"Развијајте оно што радите, оно чему се посвећујете у свету. Формула среће и успеха је да будете заправо своји, на најживописнији могући начин. Интегришите оно у шта верујете у сваку област свог живота. Усмерите своје срце на тај посао и тражите највише и најбоље од свих осталих."

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas