Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест звезде филма "Америчка пита": "Била сам само тело" (ФОТО)

Глумица је била силована више пута

1659089005_tttto.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - менасувари
Oglas

Глумица Мена Сувари је постала позната због својих улога у филму "Америчка пита" и "Америчка лепота". Она је у интервјуу који је дала за "Гардијан" отворила сцвоју душу и проговорила о прошлости која је и даље боли.

Она је била силована неколико пута. Први пут јој се то десило док је била само дете. Силовао ју је пријатељ њеног тате. Након тога је ступила у токсичну везу са 17 година. С обзиром да је била још увек дете, њен тадашњи дечко је лако манипулисао њом и сексуално је злостављао.

Њен тадашњи партнер ју је терао на тројку са женама који би он одабрао. Мена је схватила је да ју је бивши искористио тек годинама касније, када је случајно налетела на једну од тих жена. 

Прочитајте још: "Моја мама је надљудско биће са највећим срцем": Прича о усвојеном дечаку ког су родитељи оставили због његовог изгледа (ФОТО)

"Рекла сам јој: 'Желим да знаш да никада нисам желела да радим ништа од тога'. Била је изненађена. Рекла ми је: 'Он ми је рекао да си желела'. Било је то велико откровење за мене, схватила сам да сам била манипулисана, а нисам имала појма", испричала је у интервјуу.

Током њихове везе је била веома несрећна и није могла да се избори са ситуацијом у којој се нашла. Чак се дешавало да је морала да тражи медицинску помоћ након грубог односа са партнером. 

"Нисам била вољена. Била сам само тело, средство које му је служило за испуњавање његових потреба. Никада нисам желела да говорим негативно о стварима које могу бити здраве за друге људе. Веома је конфузно када доживите се*с као злостављање, будући да је део тога задовољство. Али тај други део је апсолутна ноћна мора, збуњени сте, не знате шта је исправно", признала је.

 

 

Данас је у срећном браку са Мајком Хоупом, за кога се удала 2018. године, а имају једногодишњег сина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas