Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам падове да плачем по три дана у кући: Џејла Рамовић о томе да није све савршено

Џејла Рамовић, победница музичког такмичења "Звезде Гранда", једна је од најуспешнијих младих певачица

1676721322_be5968da06f15f7e16b06a4c919949dbcd59375f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Упоредо са такмичњем, Џејла је завршавала средњу школу, а онда је након победе уписала факултет и доказ је да све може да се стигне.

Тренутно живи у Барселони где студира економију, али певање није запоставила, па кад год јој обавезе на факултету посвећује се публици и наступима.

Увек насмејана, Џејла, каже да није све баш како изгледа и да је било тешких момената, иако је успела да се то не примети:

- Колико год да је тешко и зна да буде исцрпљујуће и онако превише у датом тренутку, само храброст је битна. Сами себе подижемо, ја не дам себи да ме проблеми савладају. Икс проблема сам имала и падова и успона и толиких успона да не могу са њима да се носим, па не знам шта ћу од себе. Падова толиких да плачем по три дана у кући, свашта се дешавало, али када изађем пред јавност у мојим очима је то храброст – рекла је Џејла у једној пдокаст емисији.

@гринд.еверy.даy Сви пролазимо кроз успоне и падове, а најбитније је остати ХРАБАР! Не одустајте људи!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #мотиватион #гринд #дзејларамовиц #фyп #храброст ♬ оригинал соунд - мотиватион

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas