Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам ПУЦЊАВЕ и сузавце на наступима": Каја Остојић открила непознате детаље који су јој се десили током каријере

Певачица Каја Остојић је одлучила да проговори о стресу који је током каријере доживљавала због посла

1710081367_Foto-Ataimages.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Катарина Каја Остојић последњих година је била у центру пажње због развода од трећег мужа, светски познатог ДЈ-а Џуниор Џека, али и веза са хрватским фудбалером Матеом Павловићем, односно тенисером Борном Чорићем.

Сада је у центру пажње њена музика, а певачица је открила да за разлику од колега, чије снимке са "гомилом пара" у рукама на неком весељу непрестано гледамо на друштвеним мрежама, не зна да узме бакшиш, нити воли да га добија!

- Нисам неко ко силази са бине због бакшиша, то ми је политика пословања, не осећам се добро и не умем то да радим, нисам тај тип. Приметила сам да људи свашта раде и на свашта пристају, па где може. Једном ми се десила ситуација, то је нека моја пријатељица коју знам сто година, која ми је из шале ставила бакшиш у деколте, није ми било пријатно. Била сам у фазону немој пред људима то да радиш, ружно је, океј попила си, али нећемо то више. Те ситуације су ми баш онако антипатичне и далеке, и тако ће и остати - рекла је певачица и открила да је током каријере доживела неке непријатне сцене.

- Имала сам раније пуцњаве, сузавце, чуда. Пошто сам правила паузу седам година. Пре те паузе сам имала разноразне стресне ситуације и то ме негде навело на пут да направим паузу. Било ми је мука од свега. Потресем се око свега тога, још сам тада имала обичај да мало попијем пред наступ, чисто да се човек опусти, сада не пијем ни кап алкохола када радим. И кад видим да неко то ради тотално ми је одбојно. Професионалац сам што се тога тиче, тотално сам трезна, свако непримерено понашање пијане особе, додатно ми ствара стрес и иде ми на живце, па “жонглирам“ са својим стрпљењем сваки пут. Нема ништа горе кад си трезан, а око тебе сви пијани.

Каја је открила и ко је по њеном мишљењу "краљ бакшиша":

- Дефинитивно Ђани, то са ципелом и њим је легендарна сцена. Неки људи су спремни на све, шоу програм који подразумева разноразне бизарности да би се анимирала публика, а ја некако то не разумем није ми блиско и зна се шта ја могу да пружим својој публици. То је добра музика, леп наступ и ту нема места гадостима и вулгарностима - закључила је певачица.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas