Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИМАО ЈЕ РОК ДО ЈУТРА": Каја Остојић избацила дечка из стана када је сазнала за превару

Певачица Каја Остојић је имала буран живот

1708774182_Ftoo-Ataimages.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сада свој живот крије од очију јавности, а открила је како је реаговала када је сазнала да ју је дечко преварио: 

- Ја сам била превише луда када сам била клинка, имала сам обичај да чепркам по лап-топу, телефону и да вадим све на папир, да штампам доказе, али то је било пре 12 година - започела је Каја у емисији "Магазин Ин":

Ова ситуација није нимало била лака за певачицу: 

- То је била једна од тежих ситуација у мом животу када сам дала све црно на бело. Кретала сам на наступ, ја сам била тотално у хаосу, психички демолирана, дала сам му то и рекла да се до 7 ујутру враћам са наступа, а он да се до тада иселио и да га више не видим.

Врло рано је добила ћерку, са 19 година а у подизању ћерке су јој помогли родитељи. Открила је како је бити самохрана мајка: 

-Тешко је, али ја сам имала помоћ од родитеља, тетке и тече кога више нема, нажалост. Они су ми пуно помогли, тетка посебно, она је чувала дете док нисам имала новца да приуштим дадиљу и све остало, али кад сам почела да радим, обезбедила сам себи помоћ. Морам да споменем једну дадиљу Нену која је чувала Николину када је била мала и која има велике заслуге што је она данас дисциплинована - рекла је тада певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas