Oglas
· · Komentari: 0

"IMAO JE ROK DO JUTRA": Kaja Ostojić izbacila dečka iz stana kada je saznala za prevaru

Pevačica Kaja Ostojić je imala buran život

1708774182_Ftoo-Ataimages.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sada svoj život krije od očiju javnosti, a otkrila je kako je reagovala kada je saznala da ju je dečko prevario: 

- Ja sam bila previše luda kada sam bila klinka, imala sam običaj da čeprkam po lap-topu, telefonu i da vadim sve na papir, da štampam dokaze, ali to je bilo pre 12 godina - započela je Kaja u emisiji "Magazin In":

Ova situacija nije nimalo bila laka za pevačicu: 

- To je bila jedna od težih situacija u mom životu kada sam dala sve crno na belo. Kretala sam na nastup, ja sam bila totalno u haosu, psihički demolirana, dala sam mu to i rekla da se do 7 ujutru vraćam sa nastupa, a on da se do tada iselio i da ga više ne vidim.

Vrlo rano je dobila ćerku, sa 19 godina a u podizanju ćerke su joj pomogli roditelji. Otkrila je kako je biti samohrana majka: 

-Teško je, ali ja sam imala pomoć od roditelja, tetke i teče koga više nema, nažalost. Oni su mi puno pomogli, tetka posebno, ona je čuvala dete dok nisam imala novca da priuštim dadilju i sve ostalo, ali kad sam počela da radim, obezbedila sam sebi pomoć. Moram da spomenem jednu dadilju Nenu koja je čuvala Nikolinu kada je bila mala i koja ima velike zasluge što je ona danas disciplinovana - rekla je tada pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas