Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Имао је само два посто шансе да преживи: Метју Пери искрено проговорио о БОРБИ против болести зависности

Чендлер из серије "Пријатељи" се у једном тренутку борио за живот

1697629261_Foto-Profimedia-Metju-Peri.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда серије 'Пријатељи' Метју Пери (54) последњих година отворено прича о својим проблемима са дрогом и алкохолом, што му је, између осталог, донело светску славу.

Канадско-амерички глумац ретко се појављује у јавности, не објављује често фотографије на друштвеним мрежама, па је обожаваоце одушевила фотографија коју је објавио са оцем, такође глумцем, Џоном Бенетом Перијем (82). Обожаваоци 'Пријатеља' га можда знају и као 'оца' Рејчелиног дечка Џошуе, којег је играо у серији.

На фотографији су у лежерном окружењу, судец́и по билијарском столу, у соби за релаксацију. Фанови су коментарисали да изгледају сјајно, посебно Пери, и послали им поруке подршке. Неки од њих су написали и да су одушевљени његовом књигом у којој је документовао свој пут и борбу са зависношц́у и рекли да се раније 'плашио' романтичних веза, а сада је спреман.

- Не води ме страх који је био раније, па је све некако другачије. Осец́ам се самопоузданије и више се не плашим љубави. Мислим да бих био сјајан отац. Одрастао сам са пуно мале деце око себе и то је вероватно разлог, али једва чекам - прокоментарисао је он.

Пери је у својим мемоарима открио и да је у једном тренутку имао само два процента шансе да преживи. То се догодило након што му је услед дуготрајне злоупотребе разних супстанци пукло дебело црево. Тада је имао 49 година. Две недеље је био у коми и провео је месеце у болници. Он је истакао да је желео да подели своје болно искуство након што је сада сигуран да се више нец́е препустити 'мрачној страни'.

- Морао сам да сачекам док се не отрезним и далеко од алкохолизма и зависности да све то запишем. Најважније је било да сам био прилично сигуран да ц́е то помоц́и људима - рекао је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas