Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест мајке Милана Марића: "Ризик је био велики да се роди"

Мајка Милана Марића испричала је непознате детаље из живота глумца

1639378299_maric.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Мајка популарног глумца Милана Марића, Гордана открила је својевремено у једном интервјуу, како јој је током трудноће са Миланом дијагностикована плацента превија, или другачије речено предњачећа постељица, стање које може бити без симптома до почетка порођаја или појаве контракција. Гордани, васпитачици у пензији, су на срећу лекари то открили много раније, а ризик је и даље био изузетно велики, како за њу тако и за бебу.

Прочитајте још: ШОКАНТНА исповест Данице Максимовић: "Пила сам литар и по вотке дневно"

- Мада се те бебе у великом проценту ни не роде, сећам се као јуче да је било, када су ми две слатке младе докторке казале да је Милан упоран да се роди: "Овај је решио да се роди. Уопште га не занима шта се дешава и какви су проблеми око њега" - испричала је кроз смех она, а затим се присетила нешто каснијих ситуација у којима је Марић такође показао упорност и издржљивост.

Милан је, наиме, од малих ногу био луд за глумом, стога је још као дечак пожелео да оформи драмску секцију. Стално је јурио наставнике у школи, директоре, тражио приступнице, а његовој мајци сви су говорили да је толико загрижен за то да ће у томе и успети, што се касније и догодило. Мајка Милана Марића кроз смех је истакла да је њен син од детињства био и велики заговорник равноправности.

Прочитајте још: Ма какви клубови и сплавови, журка је тамо где пева ВЕСНА ЗМИЈАНАЦ! Легендарна певачица распаметила СКАДАРЛИЈУ (ВИДЕО)

- Био је други разред или трећи када је у школу дошла нова психолошкиња и деци казала да могу да јој се обрате какав год проблем да имају, а не могу да расправе са мамом. Да једноставно дођу код ње и попричају. Милан се наравно одмах јавио и казао јој: "Хоћу ја са вама да попричам, морате да ми дате савет како да се изборим са своју равноправност. Имам брата и сестру који су од мене старији 9 и 12 година и они стално мени говоре;"Ти си мали, ти не можеш!", а ја знам да могу све што и они и не могу да се помирим са тим да ми стално говоре да сам мали - духовито је за сам крај испричала Гордана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas