Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ментално здравље је код нас још увек ТАБУ тема": Милан Марић открио колико му је ПСИХОТЕРАПИЈА помогла

Милан Марић је поделио детаље из свог приватног живота

1702479237_Foto-Ataimages.rs-Milan-Maric.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумац Милан Марић свој приватни живот крије од очију јавности, али је једном приликом говорио о јао битној теми, психичком здрављу.

Он је открио да је ишао на психотерапије и одлучио да подели своја искуства. Истиче да је најважније да човек остане свој и поред свих недаћа на које га живот наводи.

- Та врста рада на себи као резултат има побољшање животног стандарда у доживљају са самим собом. То је нешто што је непроцењиво, нешто што не може да купи ни успех на професионалном плану, ни на емотивном. Постоје људи којима је супер у каријери, одлично им је када је емотивни живот у питању, са породицом је све како треба, али се они просто не осећају како треба и онда су убеђени да је срамота да било коме кажу да они нису добро. То је опасна замка, јер је могуће да се деси да и тада нисте добро, иако вама на свим пољима иде како треба. Јако је битно тада себи да помогнете, а то можете са терапијом - говори глумац за "Стар", па додаје:

- Постоји период привикавања, навикавања да на тај начин причате о себи, брзо осетите бенефите тога, брзо се деси да поново желите да се вратите. Постоји моменат кад дођемо до неких, нама осетљивих тема, тада се негде и бранимо, па о томе не желимо да причамо, љутимо се на психотерапеута и терапију, то је моје искуство, да баш тада морам да кажем шта имам и суочим се са тим и превазиђем. Након тога креће отварање и шанса да пронађете себе. Ја сматрам да се код нас о томе не говори довољно, ментално здравље је табу тема још увек. Ја сам на терапију кренуо пре осам година и идем и дан-данас - признао је Милан Марић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas