Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Милан Марић имао незгоду: Огласио се на Инстаграму (ФОТО)

Глумац Милан Марић поделио је са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм да је имао незгоду

1712993859_terapeut_dorcol_platz_17012024_0001.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

На фотографији коју је Милан објавио види се да му је повређено колено и да носи стезник. Глумац за сада није објаснио како је доживео повреду.

- Није петак 13. али може да послужи! - написао је у опису фотографије.

Фото: принтсцреен/ Инстаграм/ Милан Марић

Иначе, Милан у јавности отворено говори о психотерапији која му је јако помогла, желећи да другима приближи да је очување менталноиг здравља од велике важности:

- Та врста рада на себи као резултат има побољшање животног стандарда у доживљају са самим собом. То је нешто што је непроцењиво, нешто што не може да купи ни успех на професионалном плану, ни на емотивном. Постоје људи којима је супер у каријери, одлично им је када је емотивни живот у питању, са породицом је све како треба, али се они просто не осећају како треба и онда су убеђени да је срамота да било коме кажу да они нису добро. То је опасна замка, јер је могуће да се деси да и тада нисте добро, иако вама на свим пољима иде како треба. Јако је битно тада себи да помогнете, а то можете са терапијом - говорио је глумац за "Стар".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas