Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест Романе Панић о највећем разочарењу и родитељству: "Желела сам да постане мајка"

Певачица отворила душу

1671700875_eomana-panic.png
Фото: Атаимагес
Oglas

Романа Панић, први пут јавно је проговорила о свим недаћама које су је снашле у последњих неколико година, али и својој највећој неоствареној жељи:

Прочитајте још: Марко Булат се помирио са супругом: Пријавио ју је за породично насиље, имала је забрану приласка, а онда је љубав ипак победила

- Нисам ни сматрала да нисам на сцени, али сам се повукла 2017. и стицајем околности отишла у Италију, где сам живела у Фиренци две године. Тада ми је требало да се издвојим јер већ годинама нисам снимала. Јесам неке синглове, али то није било пропраћено. Песма "Дуга" је 2011. направила прави бум и постала мегахит, а после тога ниједна песма није достигла такав успех. Хтела сам приватно да се остварим на неким пољима, а некад треба пресећи и повући се. Када сам гледала све из другог угла, схватила сам да је мој животни одабир музика. Повратак сам учестало планирала од 2020. од тог судбоносног повратка из Аустралије и тада су ми се јавили многи аутори да ми нуде песме. Међутим, нисам хтела ништа на силу да радим, а пошто сам била медијски заступљена, сви су сматрали да треба то да искористим. Али ја нисам тај тип - тврди Романа.

Брена је позвала њене родитеље

Колеге су је и подржале, али и осудиле након скандала у Аустралији, када је била оптужена за пљачку банкомата.

Кад сам се вратила из Аустралије сазнала сам да је прво Лепа Брена са Сањом Ђорђевић контактирала моје родитеље и да су рекле да су ту шта год да ми треба. То су неке ствари које не можеш да заборавиш. Браја ме је чак подржао и јавно, обећао је чак и песму. Било је и оних који су ме испљували, помињали су да сам ја нешто што нисам. Нема везе, не могу сви да те воле. То ми је давно рекла и Верица Ракочевић - открила је певачица.

Хтела сам да постанем мајка

Планови у каријери, додаје она, померени су и јер је Романа планирала да затрудни.

- Хтела сам да постанем мајка у неком тренутку, али ми то није пошло за руком. Отом потом. Било је покушаја, али тако се десило, онда се десила и корона, па несретна Аустралија и онда сам у једном тренутку рекла да желим да направим повратак, снимим песме... Партнер ме је, наравно, подржао. И он сматра да ја имам незаслужено место у односу на мој квалитет. Зато је рекао да је спреман све да учини да добијем све награде за свој квалитет.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas