· · Коментари: 0

Иза осмеха Гоце Лазаревић, крије се велика туга: Певачица проговорила о насиљу

Увек је ведра и насмејана

1653215388_goca-lazarevic.png
Фото: YоуТубе принтсцреен

Гоца Лазаревић, увек је насмејана и расположена за причу и шалу. Ипак, иза њенох осмеха, крије се туга коју је преживљавала током живота.

Прочитајте још: "Хитно сам кренуо за Београд": Мирослав Илић проговорио о ХАОСУ који се догодио након наступа

Након што јој је мајка погинула у саобраћајнон несрећ, отац јој се неколико пута женио, а ниједна од њих није била наклоњена према певачици.

Последња је довела два сина, који је Гоцу често тукао и тиме изражавао своје незадовољство пре њој и читавој ситуацији у коју га је мајка довела.

- Био је размажен и сваки дан ме је тукао. Није волео што сам ту. Једном, када сам му вратила његова мама рекла је да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла. Од тог момента сам живела код тетке Раде у једној чатмари - испричала је делић своје тешке животне приче певачица, која се у сличној ситуацији, без подршке, ослонца и ушушканог крова над главом нашла и након развода од Милутина Поповића Захара, преноси Курир.

Прочитајте још: "Променило ме је то што сам постао отац": Андрија Милошевић открио како се снашао у новој улози

- Након развода сам плакала сваки дан. Отишла сам са децом и све сам оставила. Преселила сам се у једну незавршену кућу коју смо правили. Без струје, без телефона. То је било страшно. Без ичега. Ништа нисам имала унутра. Купила сам кревет, имала сам један телевизор и један транзистор. Било је много тешко - закључила је она.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.