· · Komentari: 0
glumac

"Promenilo me je to što sam postao otac": Andrija Milošević otkrio kako se snašao u novoj ulozi

Andrija Milošević početkom godine postao je tata

1653142042_03aed850646e11a4743955b20cf2654e79382a5a.jpg
Foto: Ata images

Glumac Andrija Milošević i njegova dugogodišnja partnerka, takođe glumica,  Aleksandra Tomić, ostvarili su se u ulozi roditelja krajem februara. Aleksandra je na svet donela dečaka Relju.

Glumac je rođenjen deteta dobio novu ulogu, a u kojoj se, kako kaže, odlično snašao:

- Menjam pelene, tata sam, tata koji radi sve što tate treba da rade. Sve znam i radim, Sandra i ja zajedno - rekao je Andrija za Telegraf Jetset.

Pročitajte još: Suzana Jovanović i Saša Popović oženili sina: Mlada blista u venčanici popularnog kroja, a ovu pesmu su odabrali za prvi ples (FOTO)

Nije retko da majka preuzme veći deo brige o detetu, ali Andrija smatra da sve obaveze treba da budu zajedničke i da se u potpunosti podele:

- Daleko sam od onog tipa kao sad "majka sve radi, a ti ništa". Ne, mislim da sve treba da bude pola pola, da se pomogne, da to bude prava priča, drgačije ne priznajem - iskren je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_đeđa_)

Dete je u njihove živote donelo samo dobro. Glumac kaže da je to probudilo veću sreću u njenu:

- Na bolje me je promenilo to što sam postao otac! Isti sam koji sam bio, sada imam još više razloga da budem srećan i sreću delim sa drugima, to vam dete napravi. Ono je generator nežnosti -  rekao je Andrija Milošević.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.