Oglas
· · Komentari: 0

Iza osmeha Goce Lazarević, krije se velika tuga: Pevačica progovorila o nasilju

Uvek je vedra i nasmejana

1653215388_goca-lazarevic.png
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Goca Lazarević, uvek je nasmejana i raspoložena za priču i šalu. Ipak, iza njenoh osmeha, krije se tuga koju je preživljavala tokom života.

Pročitajte još: "Hitno sam krenuo za Beograd": Miroslav Ilić progovorio o HAOSU koji se dogodio nakon nastupa

Nakon što joj je majka poginula u saobraćajnon nesreć, otac joj se nekoliko puta ženio, a nijedna od njih nije bila naklonjena prema pevačici.

Poslednja je dovela dva sina, koji je Gocu često tukao i time izražavao svoje nezadovoljstvo pre njoj i čitavoj situaciji u koju ga je majka dovela.

- Bio je razmažen i svaki dan me je tukao. Nije voleo što sam tu. Jednom, kada sam mu vratila njegova mama rekla je da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živela kod tetke Rade u jednoj čatmari - ispričala je delić svoje teške životne priče pevačica, koja se u sličnoj situaciji, bez podrške, oslonca i ušuškanog krova nad glavom našla i nakon razvoda od Milutina Popovića Zahara, prenosi Kurir.

Pročitajte još: "Promenilo me je to što sam postao otac": Andrija Milošević otkrio kako se snašao u novoj ulozi

- Nakon razvoda sam plakala svaki dan. Otišla sam sa decom i sve sam ostavila. Preselila sam se u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško - zaključila je ona.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas