Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја ту немам пуно утицаја": Биљана Јевтић објаснила да ли јој смета тренд преснимавања песама

Све се чешће дешава да млађи певачи пресниме раније објављене песме

1691072393_dd4da7dd268fd569c6c9d9ff574c24a3c285a29c.jpg
Фото: Yоутубе/ принтсцреен/ ТВ гранд
Oglas

У поседњих неколико година актуелан је тренд да млади певачи пресниме велике хитове старијих колега. Неки од њих имају проблем да младе колеге певају њихове песме, а Биљана Јевтић каже да јој то не смета.

Песма „Плитак поток“ вратила се на све листе слушаности, а такође је освојила срца и млађе публике. Међутим, недавно је певачица Ивана Шашић уз дозволу аутора преснимила једну Биљину песму, а певачица каже да је колегиница није контактирала тим поводом.

- Нико ме није звао, и да ме позове ја ту немам пуно утицаја, аутори се питају, композитор је ту главни. Беки Бекић је конкретно радио ту песму и он одобрава да ли може или не. Али нека, Ивана је добар певач и нека јој је са срећом – рекла је Биљана за Гранд.

Посетимо, Биљана је недавно признала да јој је жао што супруг и она нису више активни на друштвеним мрежама, иако како каже могу да се похвале великим успесима на концертима.

- Аца и ја смо веома скромни, одрадимо наступ или концерт, а нико ни не зна да се десио. Жао ми је због тога, али ми смо мало закаснили по том питању. Сада су друштвене мреже примат, када се види тамо онда то има већи домет до публике. Не мањка нам посла, то је најбитније – истакла је она.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas