Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

"СЕСТРЕ СТИСНИТЕ ЗУБЕ И ПЕСНИЦЕ": Јаке РЕЧИ Јелене Карлеуше након болног признања Милене Радуловић (ФОТО)

Није се одмах оглашавала, али сада је погодла срж

1611060010_pjimage.jpg
Фото: Архива Новости
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша важи за једну од наутицајнијих  јавних личности, те свако дешавање прокоментарише јавно и чврсто стоји иза својих речи. 

Прочитајте још: Поново се огласио БИКОВИЋ и има поруку за све жене: Милена је ХРАБРА, будите и ви, иступите и ПРОГОВОРИТЕ

Тако је било и овог пута, након исповести глумице Милене Радуловић која је признала да ју је силовао Мика Алексић.

Карлеуша је била оштра на језику као и увек, а на свој Инстарам налогу је написала:

Прочитајте још: Огласио се бивши дечко Милене Радуловић: Познати глумац једним ПОТЕЗОМ објаснио шта мисли (ФОТО)

- У моменту када су сви шокирани силовањем младих глумица, постављањем питања "кога, бре, ви сви фолирате?! Јавна је тајна да се младе глумице злостављају и уцењују улогама - деценијама! Питајте било коју глумицу колико пута је доживела од задриглих крмака и матораца који одлучују  ко ће добити коју улогу да траже нешто заузврат?! Исто важи и за младе певачице, али и жене у свим другим професијама редом! Свака жена је доживела бар непријатност од мушкарца! ја милион пута! Милион пута... Жене су на овој планети грађани другог реда, где се поштују искључиво мушка правила! Кад сте чули да је нека директорка или редитељка силовала младог мушкарца.... - између осталог написала је Јелена.

Фото: Инстаграм принтсцреен/карлеусастар

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas