Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јако сам потресена ових дана": Наташа Беквалац објавила слику са родитељима, па упутила снажан апел - "Нико није заштићен, ако сви нисмо заштићени"

Певачица не објављује често фотографије са родитељима, али овог пута је имала јак мотив да то учини

1667050817_nb.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Последњих дана смо сведоци страшних ситуација које су се догодиле у Србији. Објављени су видео прилози на којима родитељи малтретирају своју децу. На ово монструозно понашање није остала равнодушна ни певачица Наташа Беквалац.

Након потресних прича, Наташа Беквалац је одлучила да има више времена за породицу па је тако отишла код родитеља у Нови Сад.

Прочитајте још: Потресна исповест певачице Николине Ковач: "Породила сам се , а онда су ми рекли да имам тумор"

"Јако сам потресена ових дана. Грлим и љубим своју децу јаце него икада.Нисам могла да погледам снимак злостављања детета,после пар секунди сам повратила.Нисам могла да погледам цео снимак пребијања девојцице на тениском терену,вристала сам. Данас сам код маме и тате са децом,схватила сам да их дуго нисам видела а увек имам као несто преце...а ниста није преце од породице. Некако сам после свега сто сам ових дана видела имала потребу да одем својој куци. Мами и тати у Нови Сад.Молим вас пријавите.Молим вас не цутите. Молим вас не дозволите да се десава поред вас а да 'то није вас проблем. Ето молим вас...и волим вас .Нико није слободан ако сви нисмо слободни...и нико није застицен ако сви нисмо застицени.Ретко објављујем слике маме и тате јер не воле.Сада објављујем јер ја волим. Мама и тата, Кико и Гага, волим вас", написала је Беквалчева у опису фотографије.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas