Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Једина фотографија Лепе Лукић у ВЕНЧАНИЦИ: БРАК је прекинут када га је ухватила у прељуби (ФОТО)

Фотографија је настала на другом венчању Лепе Лукић

1673441951_1666871165_lepa_lukic_17112016_021.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Сваки од ових мушкараца оставио је печат у животу певачице народне музике, ипак чини се да је њој одувек најболније било да говори о љубави из младости.

Мало ко зна да се Лепа Лукић удавала чак три пута. Први пут на луди камен она је стала врло млада и то са, данас покојним, Томом Лукићем чије презиме носи кроз читаву каријеру. Други пут се на вечну љубав заветовала менаџеру Владимиру Перовићу, којег је ухватила у прељуби, а трећи пут срце је поклонила Милану Милановићу крај којег је провела готово две деценије. Сваки од ових мушкараца оставио је печат у животу певачице народне музике, ипак чини се да је њој одувек најболније било да говори о љубави из младости.

Први муж Лепе Лукић, по причи краљице народне музике, тачније њене блиске пријатељице Наде био је болесно љубоморан.

Прочитајте још: Слађа Алегро слави годишњицу брака: Супруг открио како ју је запросио пре седам година и зашто му певачица то и данас замера

Пратио ју је, бранио јој да ради, претио јој је смрћу, навукао је и на коцку, а када је тражила развод повлачио ју је по судовима седам година.

- Толико ју је волео да просто није умео да се контролише. Сметао му је њен посао и захтевао је да га напусти. Она није хтела да се одрекне каријере јер је била у зениту славе. Тома ју је много волео и није могао да се суздржи. Уходио ју је. Претио јој је да ће је убити, није знао шта прича. Она је баш страховала, а на крају, кад га прође, буде му жао и каже јој: „Зар мислиш да бих те ја убио“. То је можда говорио у афекту. Седам година је све то трпела, а он јој није дао развод. Није могао да схвати да више не могу заједно да живе. Ма пакао - испричала је за медије раније Лепина другарица и додала да је певачице тек пред смрт првом супругу опростила грехе, јер ју је он то замолио на самртничкој постељи.  

Први муж Лепе Лукић оставио је ожиљке на срцу краљице народне музике али то је није спречило да га још једном отвори Влади Перовићу. Колико је само менаџера волела, то можда најбоље могу да посведоче њени пријатељи и чланови породице, док се о тој великој љубави може просудити и на основу фотографије са венчања. Једине Лепине слике у венчаници.

 

Није давала певачица да сенка на њеног изабраника падне, нити да било ко било шта ружно о њему говори. Бранила га је и кад је био у праву и када је грешио, нажалост, то јој се обило о главу. Преварио ју је, што је она видела својим очима.

- Рекла сам да идем на десет дана у иностранство да певам. Одвезао ме је до аеродрома. Цмок, цмок. Ја као бајаги одем, али сам се вратила исте вечери. Затекла сам их кад су се распремили у спаваћој соби. Њу сам избацила напоље онако гологузу! Молила ме да јој дам одећу, а ја јој нисам дала. После сам јој бацила гардеробу низ степенице и отерала је напоље - рекла је Лепа.

Тек са трећим мужем Лепа је дочекала срећу. Крај њега је провела две деценије, нажалост и од њега 2019. године морала је да се опрости. Милан је преминуо у Канади где је живео, а Лепа не крије да и дан-данас тамо воли да пође, преноси "Сторy".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas