· · Коментари: 0

Једна ДЕВОЈКА је у Џејевом срцу заузимала ПОСЕБНО место: Вест о њеној СМРТИ га је јако погодила - заплакао би сваки пут кад је помену (ВИДЕО)

Певач је често размишљао о овој лепотици

1665999409_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Youtube-Dzej-Music-Official.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Yоутубе - Дзеј Мусиц Оффициал

Џеј Рамадановски је био једна од највећих звезда на овим просторима. Умро је у 56. години живота од последица срчаног удара, а иза себе је оставио много ванвременских хитова који су освајали срца његових фанова. Један од њих је био "Где ћу сад, моја ружо". у чијем споту је глумила прелепа Дубравка за којом је уздисао цео Београд.

Она је изненада умрла у 44. години живота, а та вест је јако потресла популарног певача, с обзиром да је она заузимала посебно место у његовом срцу. 

"Неколико дана пре тога причао је о њој с пријатељем и рекао како би баш волео да је види, те да је убеђен да би га и сада својом лепотом оставила без даха. И ево шта се десило. Данима му је тешко због ње и свако мало заплаче. Чак је и попио лек за смирење када је чуо да је изненада преминула. Дубравка је време када су снимали спот била једна од најлепших девојака у граду и у Џејевом срцу је имала посебно место", рекао је тада извор близак певачу.

Прочитајте још: Била је на корак до Холивуда: Наша глумица имала је трагичну судбину, а спасио је наш славни књижевник

Чак се спекулисало о томе да је Џеј био заљубљен у Дуду, међутим, да су они били само пријатељи.

"Био је дуго заљубљен у њу, као и готово сви момци Дорћола, али никада није рекао да је међу њима било нешто више од пријатељства", рекао је извор.

 

Вест да је Дубравка преминула певача је јако потресла, а о њој је имао само речи хвале.

"Нисам могао да верујем када сам чуо! Ево и сад ми дође да заплачем. Отишла је лепа Дуда. Била је много добра жена, поштена и ово је стварно велика штета. Да је бог дао бар још мало да живи. И сада се јежим када док причам о њој. Криво ми је много што се нисмо видели, а последње време сам често помишљао на њу. Као да је то био неки знак. Нека јој Бог душу прости, шта друго могу да кажем сада када је више нема", испричао је просављени фолкер тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.