Oglas
· · Komentari: 0

Jedna DEVOJKA je u Džejevom srcu zauzimala POSEBNO mesto: Vest o njenoj SMRTI ga je jako pogodila - zaplakao bi svaki put kad je pomenu (VIDEO)

Pevač je često razmišljao o ovoj lepotici

1665999409_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Youtube-Dzej-Music-Official.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Youtube - Dzej Music Official
Oglas

Džej Ramadanovski je bio jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima. Umro je u 56. godini života od posledica srčanog udara, a iza sebe je ostavio mnogo vanvremenskih hitova koji su osvajali srca njegovih fanova. Jedan od njih je bio "Gde ću sad, moja ružo". u čijem spotu je glumila prelepa Dubravka za kojom je uzdisao ceo Beograd.

Ona je iznenada umrla u 44. godini života, a ta vest je jako potresla popularnog pevača, s obzirom da je ona zauzimala posebno mesto u njegovom srcu. 

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejevom srcu je imala posebno mesto", rekao je tada izvor blizak pevaču.

Pročitajte još: Bila je na korak do Holivuda: Naša glumica imala je tragičnu sudbinu, a spasio je naš slavni književnik

Čak se spekulisalo o tome da je Džej bio zaljubljen u Dudu, međutim, da su oni bili samo prijatelji.

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva", rekao je izvor.

 

Vest da je Dubravka preminula pevača je jako potresla, a o njoj je imao samo reči hvale.

"Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema", ispričao je prosavljeni folker tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas