Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Холивуд

Једне од најлепших жена Холивуда БИЛЕ СУ ПРЕВАРЕНЕ: Како су се оне носиле са издајом?

Без обзира на успех и лепоту, ове жене су завршиле сломљеног срца

1646726733_evanaslovna.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Не постоји гаранција да нећете бити преварени, ма колико били лепи, успешни, познати или добри. Просто, превара се дешава свима.

Овим дамама Холивуда свет је био очаран лепотом и талентом, али им то није донело и гаранцију да неће бити преварене!

Ева Лонгориа

Глумицу Еву Лонгориу сви смо заволели у Очајним домаћицама,али је и она била преварена - и то од стране бившег мужа Тонија Паркера! Ева је о томе дала изјаву једном приликом:

Прочитајте још: Сара Јо се огласила након пораза у финалу избора ПЕСМЕ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ: Ево шта је рекла о КОНСТРАКТИ (ФОТО)

Фото: Профимедиа

- Није било битно кога је он изабрао. Мислим, имала сам тренутке кад сам се преиспитивала: "Да ли сам довољно секси? Да ли сам довољно паметна?" али након већине тих питања одмах бих се зауставила и рекла: "Не, немој то да радиш."

Сандра Булок

Она се развела од Џеси Џејмса 2010. године. Доживела је тежак период, будући да је за превару сазнала током процедуре за усвајање детета, коју је покренула са бившим мужем. Сандра се успешно носила са целом ситуацијом, изјавивиши кратко:

Фото: Профимедиа

- Свако од нас се налази на месту на ком треба да буде. Ја сам тачно тамо где треба. Нико се не може ни на шта припремити, а ја сам срећна што сам ту где јесам тренутно. Десило се, али то је то.

Клои Кардашијан

Била је преварена више пута, али о томе није ћутала. О том искуству је отворено причала у емисијама. Јавносе препричава њену изјаву коју је дала:

- Једноставно не желим да имам везе са људима који кажу да желе моногамију, а онда шврљају около.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: Планирали СВАДБУ, а уследио РАСКИД: Певача МАГЛА БЕНДА и његова вереница Јована јоцић изненадила јавност објавом (ФОТО)

Џенифер Лопез

Лепа Џенифер никада није јавно причала о томе који партнер је њу преварио, али из неких изјава можемо наслутити да је и она била повређена:

Фото: Епа

- Ствар је у томе да треба да схватите да се превара није догодила због вас. Кад вас неко вара, то више говори о њима... О њиховим манама. Али доста жена осећа да је превара последица њихових недостатака, да нешто с ањима није у реду. А истина је да је у питању его оног који вара и оно нешто што им је потребно да их испуни. То их тера да траже срећу ван везе. А не зато што ми нисмо биле довољне.

Искуство ових дама служи нам као подсетник да разлоге преваре никако не треба да тражимо у нама и нашим "недостацима". На превару се одлучују они који немају храбрости да признају себи и вољеној особи шта заиста осећају или они који на такав начин желе да прикрију своје несигурности.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas