Oglas
· · Komentari: 0
Holivud

Jedne od najlepših žena Holivuda BILE SU PREVARENE: Kako su se one nosile sa izdajom?

Bez obzira na uspeh i lepotu, ove žene su završile slomljenog srca

1646726733_evanaslovna.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Ne postoji garancija da nećete biti prevareni, ma koliko bili lepi, uspešni, poznati ili dobri. Prosto, prevara se dešava svima.

Ovim damama Holivuda svet je bio očaran lepotom i talentom, ali im to nije donelo i garanciju da neće biti prevarene!

Eva Longoria

Glumicu Evu Longoriu svi smo zavoleli u Očajnim domaćicama,ali je i ona bila prevarena - i to od strane bivšeg muža Tonija Parkera! Eva je o tome dala izjavu jednom prilikom:

Pročitajte još: Sara Jo se oglasila nakon poraza u finalu izbora PESME ZA EVROVIZIJU: Evo šta je rekla o KONSTRAKTI (FOTO)

Foto: Profimedia

- Nije bilo bitno koga je on izabrao. Mislim, imala sam trenutke kad sam se preispitivala: "Da li sam dovoljno seksi? Da li sam dovoljno pametna?" ali nakon većine tih pitanja odmah bih se zaustavila i rekla: "Ne, nemoj to da radiš."

Sandra Bulok

Ona se razvela od Džesi Džejmsa 2010. godine. Doživela je težak period, budući da je za prevaru saznala tokom procedure za usvajanje deteta, koju je pokrenula sa bivšim mužem. Sandra se uspešno nosila sa celom situacijom, izjaviviši kratko:

Foto: Profimedia

- Svako od nas se nalazi na mestu na kom treba da bude. Ja sam tačno tamo gde treba. Niko se ne može ni na šta pripremiti, a ja sam srećna što sam tu gde jesam trenutno. Desilo se, ali to je to.

Kloi Kardašijan

Bila je prevarena više puta, ali o tome nije ćutala. O tom iskustvu je otvoreno pričala u emisijama. Javnose prepričava njenu izjavu koju je dala:

- Jednostavno ne želim da imam veze sa ljudima koji kažu da žele monogamiju, a onda švrljaju okolo.

Foto: Profimedia

Pročitajte još: Planirali SVADBU, a usledio RASKID: Pevača MAGLA BENDA i njegova verenica Jovana jocić iznenadila javnost objavom (FOTO)

Dženifer Lopez

Lepa Dženifer nikada nije javno pričala o tome koji partner je nju prevario, ali iz nekih izjava možemo naslutiti da je i ona bila povređena:

Foto: Epa

- Stvar je u tome da treba da shvatite da se prevara nije dogodila zbog vas. Kad vas neko vara, to više govori o njima... O njihovim manama. Ali dosta žena oseća da je prevara posledica njihovih nedostataka, da nešto s anjima nije u redu. A istina je da je u pitanju ego onog koji vara i ono nešto što im je potrebno da ih ispuni. To ih tera da traže sreću van veze. A ne zato što mi nismo bile dovoljne.

Iskustvo ovih dama služi nam kao podsetnik da razloge prevare nikako ne treba da tražimo u nama i našim "nedostacima". Na prevaru se odlučuju oni koji nemaju hrabrosti da priznaju sebi i voljenoj osobi šta zaista osećaju ili oni koji na takav način žele da prikriju svoje nesigurnosti.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas