Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић проговорила о родитељству и открила: "Новак и ја се не слажемо у свему, желим да моја буде задња"

Супруга нашег најбољег тенисера искрено је причала о браку и родитељству

1663236952_jelena-i-novak-djokovic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јелена Ђоковић, веома је активна на друштвеним мрежама, где са својим пратиоцима дели разна животна искуства, а сада је гостујући у једној емисији открила и детаље из брака са нашим најбољим тенисером.

Прочитајте још: Диди Џеј у стилу светских звезда на улицама Париза: Одевном комбинацијом оставила све без даха (ВИДЕО)

Она и Новак имају двоје деце, али како и сама наводи, свако од њих има другачији приступ:

- Новак и ја смо доста слични, али и доста различити када је васпитавање деце у питању, али разговором доста тога решавамо. Верујем да нам је много лакше јер почињемо од истих вредности, и захвална сам на томе. Ми смо почели да се забављамо као клинци и заједно смо расли, па смо се упоредо некако обликовали што нам је сада олакшало родитељство - зрекла је Јелена, гостујући у Јутарњем програму на РТС-у и открила да се она и Новак не слажу увек када је васпитање њихове деце у питању:


- Имамо различитости у погледу на доста тога и сукобљавамо се. Негде сам ја више времена проводила са децом, док се он бавио својим послом, па сам ту негде желела да имам више контроле и да моја буде задња. Ту ми помаже Новак да се коригујем, и то све више и више.

Труди се да њих двоје не раде оно што не би волели да њихова деца сутра раде, јер се они угледају на родитеље:

- Знам само да морам доста себе да доведем у ред пре него што било шта урадим, кажем или посаветујем своју децу. Говорим деци шта не треба да раде и у ствари ја то не смем да радим, јер наша дела говоре више од речи. Када сам се бавила технологијом у кући, ја сам се толико подесила, да телевизор уопште не палим осим кад Новак игра тенис - закључила је Јелена током гостовања у Јутарњем програму.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas