Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша напала Вука Костића: "Реч је о човеку без икаквог људског и моралног основа"

Певачица је оштро осудила глумчеву фотографију

1666768150_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-vukkosticbadza.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - вуккостицбадза
Oglas

Јелена Карлеуша је на свом Инстаграм профилу објавила слику Вука Костића који држи убијену животињу. Она сматра да свако коме је лов хоби нема емпатију према другом живом бићу и да је сликање са лешом животиње застрашујућ и за хоспитализацију.

"Убилачки порив и адреналин који убице осећају док убијају у психологији је објашњен као тежак облик социопате и психопатије. Недостатак емпатије према другом живом бићу, уживање у његовом убијању и сликање са његовим лешом је сам по себи застрашујућ и захтева лечење, хоспитализацију или потпуну изолацију особа са таквим поремећајем. Људи који не виде ништа погрешно у убијању, опасност су по своју околину и друштво. Када је реч о јавним личностима, оне имају посебну улогу у едукацији и утицају који имају на јавно мњење", написала је Јелена и додала да је недопутиво користити своју популарност за промоцију убијања.

"Недопустиво је користити сопствену популарност за промоцију убијања, насиља и уживања у истом. Човек са пушком на слици је релативно познати глумац Вук Костић, чије изјаве показују да је реч о дубокопоремећеном човеку без икаквог људског и моралног основа. Док се јавност згражава над криминалцем који на овај начин држи људску жртву уз бизарни осмех и позира, чије слике видимо данас у медијима јер му се за те злочине суди, Вук Костић уз осмех позира држећи главу недужне животиње. Која је разлика? У њима двојици разлика не постоји. Страст за убијањем је оно што их чини истим", истиче певачица.

Прочитајте још: "Ја желим маминог сина": Луна Ђогани открила ко ће дати ИМЕ детету

Глумац се још увек није огласио поводом ових снажних оптужби на његов рачун, а није први пут да га Јелена Карлеуша јавно прозива због убијања животиња.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas