Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Карлеуша оштро о ОВОГОДИШЊЕМ ПРЕДСТАВНИКУ СРБИЈЕ НА ЕВРОВИЗИЈИ: "Све укупно је било само јефтин кринџ покушај" (ФОТО)

Карлеуша је прокоментарисала и друге учеснике, а једном је предвидела и светску каријеру

1678021293_karlllll.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Јелена Карлеуша дала је свој суд о такмичарима и синоћном финалу "Песме за Евровизију", а у својој објави издвојила је чак неколико кандидата, а једном од њих предвидела је чак и светску каријеру.

Јелена је истакла чак неколико, по њој, занимљивих кандидата, а међу њима су: Принц од Врања, Филлари, Зејна, Филип Балош и Џиспи за којег тврди да ове године ипак неће ништа оставрити.

"Традиционално се од мене очекује да дам суд о овом такмичењу за представника Србије на "Еуросонгу". Ово је моје мишљење: ДЖипси је нешто најлепше што се десило у домаћој музици, али мислим да вечерас неће имати неки успех. Његово време тек долази" - написала је Јелена и додала: "Зејна је најбољи певач, а њена песма има највеће шансе за победу, а да ли ме осећај вара, видећемо."

На самом крају ЈК је истакла и посебно занимљивог такмичара, Принца од Врања, за којег тврди да може да направи светску каријеру.

"Човек са највећом харизмом је певач из групе ГИФТ, најоригиналнија појава, а онај који може бити светска звезда је дефинитивно Принц од Врање! Нека га неко доведе у Холивуд!" написала је Јелена.

Фото: Инстаграм/принтскрин/карлеусастар

Након синоћњег проглашења победника Песме за Евровизију, Карлеуша је написала шта мисли о Луцк Блацк-у. Певачица није имала речи хвале, сматрајући да није успео да убоде ни један тон. Она је додала да је Зејна требало да победи.

Фото: Инстаграм/принтскрин/карлеусастар

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas