Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša oštro o OVOGODIŠNJEM PREDSTAVNIKU SRBIJE NA EVROVIZIJI: "Sve ukupno je bilo samo jeftin krindž pokušaj" (FOTO)

Karleuša je prokomentarisala i druge učesnike, a jednom je predvidela i svetsku karijeru

1678021293_karlllll.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Jelena Karleuša dala je svoj sud o takmičarima i sinoćnom finalu "Pesme za Evroviziju", a u svojoj objavi izdvojila je čak nekoliko kandidata, a jednom od njih predvidela je čak i svetsku karijeru.

Jelena je istakla čak nekoliko, po njoj, zanimljivih kandidata, a među njima su: Princ od Vranja, Fillari, Zejna, Filip Baloš i Džispi za kojeg tvrdi da ove godine ipak neće ništa ostavriti.

"Tradicionalno se od mene očekuje da dam sud o ovom takmičenju za predstavnika Srbije na "Eurosongu". Ovo je moje mišljenje: DŽipsi je nešto najlepše što se desilo u domaćoj muzici, ali mislim da večeras neće imati neki uspeh. NJegovo vreme tek dolazi" - napisala je Jelena i dodala: "Zejna je najbolji pevač, a njena pesma ima najveće šanse za pobedu, a da li me osećaj vara, videćemo."

Na samom kraju JK je istakla i posebno zanimljivog takmičara, Princa od Vranja, za kojeg tvrdi da može da napravi svetsku karijeru.

"Čovek sa najvećom harizmom je pevač iz grupe GIFT, najoriginalnija pojava, a onaj koji može biti svetska zvezda je definitivno Princ od Vranje! Neka ga neko dovede u Holivud!" napisala je Jelena.

Foto: Instagram/printskrin/karleusastar

Nakon sinoćnjeg proglašenja pobednika Pesme za Evroviziju, Karleuša je napisala šta misli o Luck Black-u. Pevačica nije imala reči hvale, smatrajući da nije uspeo da ubode ni jedan ton. Ona je dodala da je Zejna trebalo da pobedi.

Foto: Instagram/printskrin/karleusastar

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas