Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Јелена Карлеуша открила назив новог албума, а ево шта је себи пожелела у 2022. (ФОТО)

Она је на конференцији за новинаре позвала публику да присуствује концерту испред Скупштине града Београда, на којем ће наступити са Маријом Шерифовић и Саром Јо, али и њеном наступу у клубу „Касина“, у којем ће певати после дочека.

1638972284_karleusa.jpg
Фото: Игор Маринковић
Oglas

На самом почетку разговра, Карлеуша је изјавила да обећава најбољи дочек и прави спектакл. Певачица је позната по томе да је издржљива, и да може да пева и игра до раних јутарњих часова.

Прочитајте још: Весна Змијанац је до сада о овоме ћутала: Певачица открила непознат детаљ из живота!

- Та ноћ ће бити круна моје каријере, очекујте нешто по чему ћете памтити Јелену Карлеушу. У поноћ ћу пољубити вероватно Деда Мраза, Марију Шерифовић , а касније и породицу која ће ме подржати из бекстејџа.

По чему ћете памтити 2021. годину, шта је оно што вас је највише растужило, а шта усрећило?

Није ме пуно тога растужило у 2021. години, без обзира што је била турболентна за читаву планету и без обзира што смо сви у једној великој пандемији и проблему, поготово моја професија. Мени је била океј ова година, крунишем је на најлепши могући начин - концертом испред Скуштине мог града. После 27 година каријере су ме позвали, и хвала граду што су ме се коначно сетили.

Шта бисте пожелели себи на пословном и приватном плану у новој 2022. години?

Ја нисам неко ко жели, ја сам неко ко има циљеве и остварује их. У наредној години, то је дефинитивно мој нови албум и велики концерт промоције. Албум је готов, има 13 нових песама, зове се „Алфа“, и то ће бити нешто чиме ћу се бавити од почетка године.

Да ли се сећате како су изгледали празници у вашем дому, када сте били дете? Да ли сте им се радовали?

Како не, ја се Нове године сећам и то су ми најлепше успомене из детињства, зато што ме је бака терала да се сакријем испод кревета кад у поноћ на Новом Београду крену сви да пуцају, па да неки залутали метак не погоди мене на шестом спрату. Никад нисам могла да дочекам поноћ јер сам била мала, али нисам ни могла да издржим а да не видим шта ми је Деда Мраз ставио испод јелке, али кад се пробудим ујутру увек сам видела најлепши поклон и оно што сам желела. А за то је увек била задужена моја мајка.

Остатак интервју са Јеленом Карлеушом можете прочитати на Нпорталу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas