Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

Jelena Karleuša otkrila naziv novog albuma, a evo šta je sebi poželela u 2022. (FOTO)

Ona je na konferenciji za novinare pozvala publiku da prisustvuje koncertu ispred Skupštine grada Beograda, na kojem će nastupiti sa Marijom Šerifović i Sarom Jo, ali i njenom nastupu u klubu „Kasina“, u kojem će pevati posle dočeka.

1638972284_karleusa.jpg
Foto: Igor Marinković
Oglas

Na samom početku razgovra, Karleuša je izjavila da obećava najbolji doček i pravi spektakl. Pevačica je poznata po tome da je izdržljiva, i da može da peva i igra do ranih jutarnjih časova.

Pročitajte još: Vesna Zmijanac je do sada o ovome ćutala: Pevačica otkrila nepoznat detalj iz života!

- Ta noć će biti kruna moje karijere, očekujte nešto po čemu ćete pamtiti Jelenu Karleušu. U ponoć ću poljubiti verovatno Deda Mraza, Mariju Šerifović , a kasnije i porodicu koja će me podržati iz bekstejdža.

Po čemu ćete pamtiti 2021. godinu, šta je ono što vas je najviše rastužilo, a šta usrećilo?

Nije me puno toga rastužilo u 2021. godini, bez obzira što je bila turbolentna za čitavu planetu i bez obzira što smo svi u jednoj velikoj pandemiji i problemu, pogotovo moja profesija. Meni je bila okej ova godina, krunišem je na najlepši mogući način - koncertom ispred Skuštine mog grada. Posle 27 godina karijere su me pozvali, i hvala gradu što su me se konačno setili.

Šta biste poželeli sebi na poslovnom i privatnom planu u novoj 2022. godini?

Ja nisam neko ko želi, ja sam neko ko ima ciljeve i ostvaruje ih. U narednoj godini, to je definitivno moj novi album i veliki koncert promocije. Album je gotov, ima 13 novih pesama, zove se „Alfa“, i to će biti nešto čime ću se baviti od početka godine.

Da li se sećate kako su izgledali praznici u vašem domu, kada ste bili dete? Da li ste im se radovali?

Kako ne, ja se Nove godine sećam i to su mi najlepše uspomene iz detinjstva, zato što me je baka terala da se sakrijem ispod kreveta kad u ponoć na Novom Beogradu krenu svi da pucaju, pa da neki zalutali metak ne pogodi mene na šestom spratu. Nikad nisam mogla da dočekam ponoć jer sam bila mala, ali nisam ni mogla da izdržim a da ne vidim šta mi je Deda Mraz stavio ispod jelke, ali kad se probudim ujutru uvek sam videla najlepši poklon i ono što sam želela. A za to je uvek bila zadužena moja majka.

Ostatak intervju sa Jelenom Karleušom možete pročitati na Nportalu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas