Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Јелена Карлеуша ове речи Дина Мерлина никада није заборавила!

Његовим речима се води и данас кроз живот

1630052858_karleusa.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Јелена Карлеуша открила је, шта јој је Дино Мерлин поручио пред концерт на Ушћу који је одржала 2013. године.

Прочитајте још: НЕ ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ЛЕТО ЗАВРШИ? У Хургади и Дубаију је лето током ЦЕЛЕ године

Популарна Дива присетила се свог великог концерта на "Ушћу" који је одржала пре 8 година. Желела је да јој гост на њеном великом спектаклу буде Дино Мерлин, који је тада био на турнеји и нажалост није могао да се појави у Београду.

Прочитајте још: ОВО ЈЕ ЋЕРКА НЕДЕ УКРАДЕН: Мајка је троје деце и јако личи на певачицу (ФОТО)

Савет злата вредан

Јелена је у једном интервјуу испричала, да и даље памти шта јој је рекао, као и да се води тиме кроз живот:

- Борила сам се како сам знала и умела. Ја немам никаква леђа, ја сам сама и борим се како знам и умем. Оно што је моја највећа животна утеха и успех су људи који мене воле. И сећам се, да сам позвала Мерлина. Звала сам га телефоном и питала га да ли би ми био гост на "Ушћу" 2013. године. Он је имао турнеју, није био ту. Рекао ми је да ми жели све најбоље. "Јелена, колико год људи да буде на твом концерту, сматрај то, у Србији, у медијској атмосфери коју ти тренутно преживљаваш, великим успехом. И сваког човека испред себе сматрај својом великом наградом". И ја сам то запамтила и захвална сам свакоме ко је усред те медијске атмосфере био уз мене. Ја себе доживљавам много другачије, што и јесам, од онога како ме медији већ 26 година представљају - испрчала је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas