· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

ЈЕЛОВНИК МИЛИЦЕ ПАВЛОВИЋ: За 12 дана смршала 10 килограма, а одрекла се ОВИХ намирница

У рекордном року изгубила килограме

1647343146_milic-apavlovic.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/сењоритамилица

Ако је судити по њеном Инстаграм профилу, Милица је постигла и манекенску линију а каже да је то захваљујући јапанској дијети. Њу су јој препоручили пријатељи, детаље је нашла на Интернету али се ипак, пре промене исхране, консултовала са лекарима.

Прочитајте још: Намирнице које мршаве уместо вас: Испробајте и уверите се сами

То и вама саветујемо, јер свака нагла редукција калорија може да изазове потрес у организму. У Миличиној дијети, како је испричала за Сторy, за доручак се једу чак три банане, а уз њих се сме пити само вода или евентуално, чаша немасног млека.

За ручак, имате избор између динстаног поврћа са јунећим месом, рибље чорбе или интегралне тестенине са парадајз сосом, док је за вечеру грилована ћуретина или риба. Само две салате су у менију - или зелена или купус салата, а њих можете јести уз било који оброк.

Без оброка после 20х

Никакве грицкалице нису дозвољене, једино што можете јести између оброка је банана с тим што размак мора бити бар четири сата. Последњи оброк не може бити после 20х, а укупно дијета траје 12 дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.