· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

ЈЕЗИВО САЗНАЊЕ: Убијена сниматељка донела КОБНУ одлуку, а зна се и ко је Алеку Болдвину дао "ХЛАДНО" оружје! (ФОТО)

Халина Хачинс није требало да буде на снимању на дан када је убијена.

1634970211_pjimage--46-.jpg
Фото: Profimedia/ Инстаграм/халинахутцхинс

Глумац Алек Болдвин (68) случајно је убио сниматељку Халину Хачинс, а режисера Џоела Сузу ранио, у  инциденту на снимању вестерна.

Сплет несрећних околности

Светски медији су сад открили и две околности, за које се испоставило да су биле кобне за страдалу Халину.

Прочитајте још: ЋЕРКА МАЈКЛА ЏЕКСОНА ОБАВИЛА РИТУАЛ: Након покушаја самоубиства, пронашла радост у КУЛТУ ВЕШТИЦА - Голе поздравиле месец (ФОТО)

Оружје на сету било је брига оружарке Хане Гутијерез-Рид (24), која је поставила три пиштоља за Болдвина. Асистент режисера, Дејв Холс, потом му је одабрао "Колт" и ставио му га у руку.

Холс, који је годинама у индустрији и радио је на остварењима као што су "Фарго" и "Матрикс", гласно је потврдио Болдвину да је пиштољ "хладан", односно да није напуњен правим мецима. Болдвин је опалио, и метак је прошао кроз Халину и ранио Џоела.

Хана и Дејв именовани су у полицијском налогу за претрес, али холивудски медији извештавају о неколико забрињавајућих чињеница са сета.

Најпре, Хани је ово био тек други професионални посао, иначе је кћерка легендарног холивудског оружара али је врло млада и није имала довољно искуства. У интервјуу који је дала пре само месец дана и сама је признала да није сигурна да је способна за самостално обављање овог ризичног посла.

Потом, на сету је на дан убиства избио штрајк. Чланови екипе филма били су ужасно незадовољни условима и уприличили су мале демонстрације, преноси "Дејли мејл". Највише су им сметали лоши безбедносни услови за екипу, и прековремени рад на врућини Њу Мексика. Наводно су се и претходних дана догађали инциденти са пиштољима-реквизитима, али у њима нико није био повређен.

Прочитајте још: Да ли Алек Болдвин може да ИДЕ У ЗАТВОР због УБИСТВА НА СЕТУ? Ево шта каже њихов закон

Када су у четвртак завршили снимање, схватили су да су доведени други, локални радници који не припадају ниједном синдикату, да би их заменили.

Штрајку се придружила и Халина Хачинс, која је желела боље услове за своје колеге, али је кобног дана ипак одлучила да остане. Та одлука коштала ју је живота.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.