Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОКУПЉАЊЕ ВЕШТИЦА

ЋЕРКА МАЈКЛА ЏЕКСОНА ОБАВИЛА РИТУАЛ: Након покушаја самоубиства, пронашла радост у КУЛТУ ВЕШТИЦА - Голе поздравиле месец (ФОТО)

Парис Џексон, Алекандра Шип и још неколико другарица, скинуле су доњи веш под пуним месецом како би изразиле захвалност уочи Ноћи вештица.

1634886229_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ parisjackson
Oglas

У среду, 20. октобра, када је месец био пун, 23-годишња манекенка скинула се у доњи веш на „ритуалу“ са својим пријатељицама, укључујући Александру Шип. Парис је поделила поглед на њихово окупљање под ноћним небом на Инстаграму, написавши: "Хвала ти мајко месец", заједно са фотографијом њихових задњица.

Прочитајте још: Деца милијардера Ричарда Бренсона крију се од јавности, ИМАЈУ "НОРМАЛНЕ" ПОСЛОВЕ и необичне пријатеље (ФОТО)

Након покушаваја самоубиства, тражи смисао у животу

Парис је затим окачила засебну слику, на којој су девојке, док су позирале у топлесу, показивале „Ово је годишње доба“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Према речима Парисине пријатељице Лавендер, недавно су основали групу и окупили се како би обележили почетак нове лунарне фазе.

Парис више цени живот и ову земљу након што је покушала да изврши самоубиство

"Хвала вам сестре што сте ми дозволиле да водим свој први ритуал пуног месеца", написала је Лавендер на свом Инстаграму. "Невероватно је имати овај слатки и посебан нови ковен (вештичији култ). Група тако духовно свесних, невероватних жена. Хвала вам на стрпљењу због мог петљања." А Лаванда је у коментару појаснила да ритуал није ништа мрачно. Уместо тога, они су једноставно „захваљивали месецу“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Што се тиче имена њиховог новог култа, Александра се нашалила да се зову "прљаве ноге банда". Парис је раније рекла да она више цени живот и ову земљу након што је покушала да изврши самоубиство. О покушајима самоубиства разговарала је са Вилом Смитом у емисији Ред Табле Талк, рекавши да је захвална што је још жива.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson)

"Могу рећи ,неколико година касније, да сам заиста захвална што нисам то урадила. Ствари су постале боље", објаснила је Парис.

Додала је да јој је требало времена да схвати да је требало да буде на овој земљи, рекавши: "У почетку мислим да је то било - некако морбидно прихватање, радикално прихватање да једноставно није требало да се деси. Тако је само радикално прихватање: „Кад дође моје време, биће и моје време", и сачекаћу до тада. И за то време чекања, пронашла сам све више радости у животу и више начина да се снађем и заиста живим уместо да само постојим. "

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas