Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Још једна тачка на брак у Холивуду: Мерил Стрип се развела након ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ БРАКА

Мерил Стрип и њен супруг Дон Гамер живе одвојеним животима већ шест година, пише Педјж Сикс

1697875340_profimedia-0815418610.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица (74) и слављени вајар (76) раздвојени су више од шест година. У ексклузивној изјави, портпарол глумице објаснио је да пар већ дуго не живи заједно.

- Дон Гамер и Мерил Стрип су раздвојени више од 6 година, и иако ц́е увек бринути једно о другом, изабрали су раздвојене животе.

Пар је последњи пут су виђен заједно на додели Оскара 2018. године, али се до сада ништа негативно није чуло о њиховом браку. Имају четворо деце: кантаутора Хенрија Вулфа (43) и глумице Мејми Гамер (40), Грејс Гамер (37) и Луизу Џејкобсон (30), које су одгајали у свом имању у Конектикату у мирном, историјском граду Солсберију. Имају и петоро унучади.

Стрип и Гамера је први пут упознао брат глумице 1978. У то време, глумица је патила због губитка покојног дечка и колеге из серије „Ловац на јелене“ Џона Казалеа. Венчали су се године када су се и упознали и од тада су своју везу држали подаље од очију јавности. Када су је питали за тајну њеног дугог брака, Стрип је рекла чиме се она води:

- Добра воља и спремност да се попусти, и да се с времена на време уц́ути. Не постоји мапа пута како да подигнете породицу, то су увек велики преговори. Али имам холистичку потребу да радим и да имам огромне везе љубави у свом животу - рекла је Мерил за Вог 2002. године.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas