Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПТУЖБЕ

Још једна жена оптужила Менсона: "Присилио ме на полни однос сс другима, он је садиста"

Глумица Бјанка Алејн придружила се оптужбама на терет музичара Мерилина Менсона за злостављање.

1612773351_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Бианца Аллаине / Инстаграм / марилyнмансон
Oglas

Како глумица тврди, Менсон ју је још 1995. године, кад је имала само 16 година, пољубио против њене воље. После три године они су почели да се интензивније друже на његовој турнеји, а током тог дружења Мансон ју је редовно понижавао.

Прочитајте још: Ема Вотсон се верила: Риђокоса чаробница Хермиона показала скупоцен прстен (ФОТО)

Током њихове тромесечне везе често су конзумирали алкохол и недозвољене супстанце. У тим тренуцима Менсон је све више померао границе и све више ју је омаловажавао.  

- Сад кад сам осетила праву љубав у животу, знам да то што смо имали он и ја није била љубав. Била сам млада и наивна - рекла је и додала како је Менсона упознала на његовом концерту у Даласу. Тада је још била невина и није имала искуства са момцима, а Менсон ју је ставио на своје крило и пољубио. Кад је покушала да се окрене привукао ју је за главу и поновно насилно пољубио -  тврди Бјанка.

Прочитајте још: Жене полуделе за њим: Глумац постао сензација преко ноћи - запратило га преко 4.5 милиона људи на Инстаграму (ФОТО)

Алејн тврди како она није била једина Менсонова жртва. Он је љубио и мазио и бројне њене малолетне пријатељице.

- Давао им је алкохол и дрогу и додиривао их - додаје Бјанца.

Сви знакови су били ту. Тај човек је предатор и јако самодопадан.

- Ударао је често свог асистента, претукао би га и онда му давао по 100 долара. Готово никад нисмо били сами у његовом аутобусу на турнеји, а фетиш му је био да ме гледа како имам интимне односе са другим људима. Говорио ми је да му то треба, да мора то да види. Тада би мастурбирао, а када не би дошао до врхунца хтео је да има секс са мном. Јако ме гризао - рекла је Бјанка у сузама и додала да се осећала искориштавано.

Прочитајте још: БРЕСКВИЦА ОБУЧЕНА У ДАЛМАТИНЦА: После раскида изгледа никад заносније, а ова одевна комбинација ће вас ОДУШЕВИТИ (ФОТО)

Није га било брига за мене. Желео је да ме понизи и да види колико далеко може да иде у томе и да ужива. Он је садиста.

Подсећамо, пре Бјанке Алејн бројне жене су прошле недеље изнеле своје оптужбе и неугодна искуства с Мерилином Менсоном, укључујући и његову бившу вереницу Еван Рејчел Вуд, а његова издавачка кућа је већ раскинула уговор с њим на темељу тих изјава.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas