Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресни детаљ из живота познате глумице: Након силовања је покушала да се убије, а онда завршила на психијатрији

Јеизва судбина младе глумице

1662014207_rejcel.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Тхе Тонигхт Схоw Старринг Јиммy Фаллон
Oglas

Еван Рејчел Вуд, са 22 године сама се пријавила на психијатријску клинику, како би покушала себи да помогне, након свих немилих догађаја која су је задесила.

Прочитајте још: "Била је нестварна лепотица": Јелена Карлеуша показала на кога личе Атина и Ника (ФОТО)

– Нисам стручњак, али могу да поделим своје искуство. Кад сам имала 22 године, пријавила сам се у психијатријску клинику, и не стидим се тога – почела је исповест Рејчел, а онда открила и шта је претходило оваквој одлуци:

– Било је јутро и осећала сам се као да ме је прегазио камион. А онда, готово хистерично, подигла сам телефон. Био је то један од оних тренутака кад је коначно требало да одлучим - или да наставим да животарим или да почнем да живим живот пуним плућима – прича глумица и открива да је у том тренутку позвала мајку, како би јој рекла да је покушала да се убије и да јој треба помоћ:

– Кад сам је позвала и рекла да морам у болницу, нисам мислила на физичке повреде, већ здравље психе. Кад паднеш на дно, немаш куда него горе - додаје.

– Морам да вам кажем, не препоручујем да доживите искуство близу смрти, уопште то не препоручујем, само желим да вам кажем - многи људи који то доживе постану сасвим нове особе након тога – закључила је Еван, која се са стерсовима и депресијом борила због "неколико силовања која је доживела, као и насилне везе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas