Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЈОШ НИСАМ СПРЕМНА ЗА НОВУ ЉУБАВ" Ана Кокић искрено о емотивном животу, открила како може мушкарац једино да је освоји (ВИДЕО)

Певачица Ана Кокић наступала је у једном престоничком локалу, а за ову прилику одабрала је елегантну црну хаљину у којој је заблистала

1691917116_385501_img-7292c0f40b98af772231b1fd0a1d33ae-v_f.jpg
Фото: Новости
Oglas

Ана је дошла видно расположена, те је са припадницима седме силе говорила о детаљима из свог приватног живота.Том приликом открила је шта може да је изнервира, како проводи слободно време, а и да ли је коначно проншла нову љубав.

- Људи смо, свашта може да ме изнервириа, али учим да ме не дотичу те неке стварил. Изнервирају ме некултурни људи, то што немамо основну кулутуру и понашање - прича Ана и открива како проводи слобно време:

- Највише се одмарам код куће, са сестром увече гледам филм. Када немам наступе гледам да негујем лице да будем без шминке...

Ана је из брака са Николом Рађеном добила две ћерке, а сада је признала да ли би јој сметало да оне крену њеним стопама.

- Питале су ме када ћу их водити на неки наступ. Током лета имале су припреме, камп, па нисмо могле да се уклопимо. Нећу се притивити ако се лате микрофона, за сада су у спорту. То је јако лепо и здраво, поготово сада у овом периоду када се развијају. Волела бих да и остану у спорту, али и да узму микрофон, подржаћу их, подршка је најважнија - истиче певачица.

Након развода од ватерполисте, у јавности није познато да је Ана имала партнера, а сада је открила да ли је спремна за нову љубав.

- Свако лето доноси неку нову љубав? Мислим да сам матора за то. Мени је живот псоледњих година некако другачији. Када изађем из куће онда радим, а када сам код куће онда проводим време са породицом и блиским пријатељима. Немам прилике да излазим толико и упознајем нове људе. Ја сам стара школа, не прихватам удварање преко друштвених мрежа. Ако хоћеш да ми се удвараш, приђи ми, предсави се, кажи нешто... На први поглед мора нешто да те чачне, нешто да ти се допадне, да би наставили конверзацију. Нисам спремна за нову љубав, једноставно, имам друге приоритете у животу и не размишљам о томе. Нисам расположена за такво нешто сада, немам времена, али биће ваљда једног дана - закључила је Кокићка кроз осмех.

Шта је још имала да подели са публиком и новинарима, погледајте у видеу:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas