Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Кокић се обратила ЋЕРКАМА емотивном поруком: "Ових дана сам посебно емотивна и рањива..."

Ана Кокић послала важну поруку наследницама

1698581797_Foto-Ataimges.rs-Ana-Kokic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ана Кокић је поносна мајка две ћерке које има са ватерполистом Николом Рађеном. Ана се после развода посветила њима и не крије да су ове две лепотице њена највећа срећа.

Ана је одлучила да на свој Инстаграм профил постави фотографију на којој су све три заједно. Ћерке носе одбојкашке дресове и окренуте су леђима, а поносна мама стоји у средини и држи их за руке.

Испод фотографије се нашао емотиван опис.

- Нисам од оних мама које често деле своју радост и понос (да се разумемо, немам ништа против тога, свако на свој начин), али ових дана сам посебно емотивна и рањива јер сам схватила да њих две праве велике кораке и још веће успехе. Сваки њихов сан носим у срцу, сваку петицу славим као медаљу, сваку медаљу залијем сузама… Ја себе сматрам веома успешном женом јер имам њих две баш такве какве су! Веће од сваке моје песме, веће од сваког мог концерта и веће од сваке моје жеље! И веће од мене (мада то није тешко на моју висину ) иако су тек почеле да расту, у сваком смислу! У овом тренутку не могу да пронађем праве речи за ову љубав који осећам према вама! Ви сте мој свет - написала је Ана Кокић.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas