Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић има велике ПЛАНОВЕ за своју ћерку: "Учићу је да се уда за богатог"

Водитељка проговорила о родитељству и васпитању ћерке

1692949320_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Јована Јеремић показала је синоћ на друштвеним мрежама како прославља пети рођендан наследнице Лее, коју је добила у некадашњем браку са Војиславом Милошевићем.

Јована је остала у сјајним односима са бившим, па су и јучерашњи рођендан прославили заједно.

Водитељка "Пинка" не пропушта прилику да свако мало у јавности истакне колико је поносна на ћерку.

Поносна мама је о успеху ћерке једном приликом обавестила пратиоце на мрежама и није крила колико је срећна због ње.

- Моја ћерка је данас разбила тест у Институту! Само рад доводи до циља! Само! - написала је Јована тада у објави на Инстаграму, док се за "Блиц" недавно дотакла ћеркиног карактера.

- Шта год Леа буде желела да буде имаће моју подршку. Обожава да буде у центру пажње! Она сада руши све пред собом, имамо проблем да зауставимо причу сада - казала је тад Јована.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - јеремицјована

Јована се нада да ће јој се ћерка у будућности удати за неког богатог.

- Нећу дозволити да пати за мушкарцима, пренећу јој све оно што мислим да је важно, а то је да не вара, да никоме никада не буде друга и да не узима дечка другарици јер је мени то испод сваког морала. Учићу је да буде своја, да не зависи никада ни од једног мушкарца. Жена прво увек мора да има све с своје па онда да узима од мушкарца. Учићу је да се уда за богатог, а не сиромашног. Има једна реченица коју никада нисам рекла: “Када жена промаши партнера за брак, уместо Ролекса, стана у центру Београда и аута, жена добије рак”.

- Запамтите ове речи Јоване Јеремић јер ако већ плачете, плачите у Мерцедесу, немојте да плачете на клупи. Мушкарац ако уложи у жену никада јој неће учинити ништа лоше. Чак и ако је превари, то ће бити на једно вече, а то није превара. Колико мушкарац уложи у жену толико је воли, све остало су лажи - казала нам је била Јована.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas