Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић открила своју НОВОГОДИШЊУ жељу: "Одговарао би ми РАЗВЕДЕН човек"

Водитељка искрено о својим жељама

1672406843_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка и једно од заштитних лица телевизије Пинк Јована Јеремић еуфорично и пуна ентузијазма испраћа 2022. годину. У хаљини боје телевизије на којој ради, како сама наглашава, симболично је на врх јелке ставила звезду која представља њу на медијском небу Србије и за Ало! сумира годину иза себе.

- Била је ово пословно успешна година, остварила сам све своје жеље на том пољу, било је и неочекиваних момената, а била је успешна финансијски и емотивно. Званично сам се развела у марту, али имала сам једну квалитетну везу од 10 месеци. Било је лепо, а сада идемо даље - искрена је Јована.

Прочитајте још: Јелена Розга о најемотивнијем тренутку у 2022. години: "Видети сузе родитеља..."

С обзиром на то да је у медијима говорила како су јој се најважније ствари у животу као што су дипломирање, ступање у брак, потписивање пословних уговора дешавали искључиво на велике верске празнике, Јована наводи да јој се на четири датума досад ништа није десило, па да баш у 2023. години на Божић и Ускрс очекује капиталне ствари.

- На Бадње вече очекујем да сретнем некога ко ће ми се јако допасти. Тај мушкарац мора да има нешто дубоко духовно у себи, јер ако то нема, не може да воли. Код мене мора да се поклопе и новац и духовност - каже водитељка, и наставља са списком очекивања за празнике.

- На Божић са њим могу да изађем на први ручак да бисмо се целе године виђали. На Велики петак може да падне неко путовање или прстен, а на Ускрс да пређем код њега и да живимо заједно. Више не бирам партнера по себи, него и по свом детету. То мора да буде разведен мушкарац. Слободан момак не треба да буде са женом која има дете. Највише би ми одговарао разведен човек, да живимо складан живот и да се волимо. Желим да први пут у животу дубински и истински волим. Желим да упознам човека од ког никада нећу пожелети да одем.

Јована је изнела и шта све очекује од године која долази, а да је у питању њен посао.

 

- У наредној години очекујем још већи пословни успех, а то је светска каријера. Прорекли су ми да ћу бити једина Српкиња која ће успети у Холивуду. Себе тамо видим у неком филму или као члана жирија неког музичког такмичења. Једно је сигурно - да никада нећу оставити Пинк телевизију.

Немам потребу за сексом

Јована је прокоментарисала и изјаву године у којој је признала да је невиност изгубила са 23 године.

- Немам потребу за сексом, емотивно сам дубока, приватно сам конзервативна по том питању. Кретала сам се у кругу најбољих студената на Правном факултету и све другарице су ми биле невине. Нисам била фрустрирана због тога. Није проблем у мени, већ у омладини која са 16 губи невиност. Изгубила сам невиност са дечком са моје класе кога сам много волела. После тог чина отворио је најскупљи виски и прославили смо. Уживала сам први пут и није ме болело - рекла је Јована.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas