Oglas
· · Komentari: 0

Jovana Jeremić otkrila svoju NOVOGODIŠNJU želju: "Odgovarao bi mi RAZVEDEN čovek"

Voditeljka iskreno o svojim željama

1672406843_Foto-Shutterstock-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Foto: Shutterstok, Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka i jedno od zaštitnih lica televizije Pink Jovana Jeremić euforično i puna entuzijazma ispraća 2022. godinu. U haljini boje televizije na kojoj radi, kako sama naglašava, simbolično je na vrh jelke stavila zvezdu koja predstavlja nju na medijskom nebu Srbije i za Alo! sumira godinu iza sebe.

- Bila je ovo poslovno uspešna godina, ostvarila sam sve svoje želje na tom polju, bilo je i neočekivanih momenata, a bila je uspešna finansijski i emotivno. Zvanično sam se razvela u martu, ali imala sam jednu kvalitetnu vezu od 10 meseci. Bilo je lepo, a sada idemo dalje - iskrena je Jovana.

Pročitajte još: Jelena Rozga o najemotivnijem trenutku u 2022. godini: "Videti suze roditelja..."

S obzirom na to da je u medijima govorila kako su joj se najvažnije stvari u životu kao što su diplomiranje, stupanje u brak, potpisivanje poslovnih ugovora dešavali isključivo na velike verske praznike, Jovana navodi da joj se na četiri datuma dosad ništa nije desilo, pa da baš u 2023. godini na Božić i Uskrs očekuje kapitalne stvari.

- Na Badnje veče očekujem da sretnem nekoga ko će mi se jako dopasti. Taj muškarac mora da ima nešto duboko duhovno u sebi, jer ako to nema, ne može da voli. Kod mene mora da se poklope i novac i duhovnost - kaže voditeljka, i nastavlja sa spiskom očekivanja za praznike.

- Na Božić sa njim mogu da izađem na prvi ručak da bismo se cele godine viđali. Na Veliki petak može da padne neko putovanje ili prsten, a na Uskrs da pređem kod njega i da živimo zajedno. Više ne biram partnera po sebi, nego i po svom detetu. To mora da bude razveden muškarac. Slobodan momak ne treba da bude sa ženom koja ima dete. Najviše bi mi odgovarao razveden čovek, da živimo skladan život i da se volimo. Želim da prvi put u životu dubinski i istinski volim. Želim da upoznam čoveka od kog nikada neću poželeti da odem.

Jovana je iznela i šta sve očekuje od godine koja dolazi, a da je u pitanju njen posao.

 

- U narednoj godini očekujem još veći poslovni uspeh, a to je svetska karijera. Prorekli su mi da ću biti jedina Srpkinja koja će uspeti u Holivudu. Sebe tamo vidim u nekom filmu ili kao člana žirija nekog muzičkog takmičenja. Jedno je sigurno - da nikada neću ostaviti Pink televiziju.

Nemam potrebu za seksom

Jovana je prokomentarisala i izjavu godine u kojoj je priznala da je nevinost izgubila sa 23 godine.

- Nemam potrebu za seksom, emotivno sam duboka, privatno sam konzervativna po tom pitanju. Kretala sam se u krugu najboljih studenata na Pravnom fakultetu i sve drugarice su mi bile nevine. Nisam bila frustrirana zbog toga. Nije problem u meni, već u omladini koja sa 16 gubi nevinost. Izgubila sam nevinost sa dečkom sa moje klase koga sam mnogo volela. Posle tog čina otvorio je najskuplji viski i proslavili smo. Uživala sam prvi put i nije me bolelo - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas