Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић отворено проговорила о дечку и односу са ћерком: "Учићу је добро да се уда"

Водитељка јавно открила како ће васпитавати ћерку

1665385930_jovana-jeremic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк/Амиг схоw
Oglas

Водитељка Јована Јеремић осврнула се на свој љубавни живот, али и шта ће то обавезно научити ћерку када су мушкарци у питању.

Прочитајте још: Бруклин Бекам и Никола Пелц поделили никад виђене фотографије са венчања: Млада блистала у гламуру некадашњих времена (ФОТО)

- Нисам раскинула, време ће показати да ли ћемо Ненад и ја опстати. Ја нисам жена која вара, али сам жена која врло добро зна шта хоће. Нормално је да ако дође до неких мимоилажења да се људи разиђу. За сад добро функционишемо. Немам времена за губљење, или неко може да ме испрати и подржи ово што радим или не може. Мене је једноставно испратити јер немам неке мега хирове- јасно каже Јеремићка која је открила и у чему то једино не воли да буде доминантна.

- Волим да сам подређена у интимним односима, волим да сам женско. Мушкарац и треба да је ту доминантнији.

Не крије да мушкарци имају предрасуде о њој, али се временом разувере.

-Ја сам жена која поред тога што ми је материјално јако важно, волим да живим на високој нози, важно ми је да имам и тај емотиван део. Не волим то да показујем, више волим да ме мушкарац сматра негативно да би после схватио ко је Јована Јеремић. До мог срца је јако тешко доћи. Мислим да мене суштински нико не познаје сем мојих најближих пријатеља - каже Јована која је открила шта ће то наследницу научити:

-Нећу дозволити да пати за мушкарцима, пренећу јој све оно што мислим да је важно, а то је да не вара, да никоме никада не буде друга и да не узима дечка другарици јер је мени то испод сваког морала. Учићу је да буде своја, да не зависи никада ни од једног мушкарца. Жена прво увек мора да има све с своје па онда да узима од мушкарца. Учићу је да се уда за богатог, а не сиромашног. Има једна реченица коју никада нисам рекла: “Када жена промаши партнера за брак, уместо ролекса, стана у центру Београда и аута, жена добије рак”. Запамтите ове речи Јоване Јеремић јер ако већ плачете, плачите у мерцедесу, немојте да плачете на клупи. Мушкарац ако уложи у жену никада јој неће учинити ништа лоше. Чак и ако је превари, то ће бити на једно вече, а то није превара. Колико мушкарац уложи у жену толико је воли, све остало су лажи.

Због овог става на Јованин рачун умеју да се нижу негативни коментари, а она им сада јасно одговара:

-Не може спонзоруша да буде девојка која има све, већ она која нема ништа и хоће богато да се уда. Моја ћерка ће имати све, јер потиче из богате породице. Нормално је да хоће да се уда богато, а не да оде за неког сиротана- јасно истиче она па додаје:

-Фрајера ће увек бити за Јовану Јеремић јер је квалитетна жена. Мене ниједан мушкарац није никада преварио. Да сазнам да ме је неко преварио никада му се више не бих јавила, нека оде тамо где му је боље.

Прочитајте још: Погребници открили језив призор који су затекли на лицу места: Лице Мерилин Монро било је љубичасто, а врат натечен

На питање да ли мисли да се свиђа и женама, одговара.

-То је добро питање, нисам сигурна да ме једна мувала. Мислим да се ја свиђам лезбо популацији јер сам ја јака жена. Никад се не зна, за сада сам стрејт, али ко зна шта ће бити ако ме разочарају мушкарци. Никад ме нису до сад разочарали. Били су и остали су моја најврећа страст- завршава Јована.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas