Oglas
· · Komentari: 0

Bruklin Bekam i Nikola Pelc podelili nikad viđene fotografije sa venčanja: Mlada blistala u glamuru nekadašnjih vremena (FOTO)

Bruklin Bekam podelio je nikad viđenu fotografiju sa venčanja koje je izavalo mnogo pažnje

1665384001_ed83029fdfb27566b59f1113cc9d24560e1b3acf.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nikola Pelc i Bruklin obeležili su šest meseci braka, pa je ovaj povod bio razlog da sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli simpatičnu fotografiju supruge na dan njihovog venčanja.

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam objavio je crno-belu fotografiju na kojoj se vidi par pred oltarom.

Pročitajte još: Dnevni stajling HEJLI BIBER bi mogla da ponese svaka devojka: Obula cipele jesenje sezone, a na ramenu njen omiljeni CEGER

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

- Šest meseci sa mojim najboljim prijateljem, ne bih izabrao nikoga drugog, volim te zauvek, ti si apsolutna ljubav mog života - napisao je Bruklin.

Nikola je takođe obeležio priliku tako što je podelio dva portreta koji su nastali nakon ceremonije.

Na ovim fotografijama možemo jasno da vidimo za kakav model venčanice se Nikola odlučila. Nikola se nije odlučila za "princeza haljinu" koju biraju mnoge mlade već je njen izbor bio na užoj haljini koju prati dodatak šlepa i elegantni čipkani veo. Ona na rukama ima i rukavice iznad laktova što je svemu dala duh starinskog glamura.

Venčanje koje je okupilo poznate ličnosti iz celog sveta održano je na Nikolinom porodičnom imanju u Palm Biču na Floridi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas