Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јована Јеремић прославља 33. РОЂЕНДАН: Посебну поруку је добила до бившег мужа - "Иако људи некад и умиру, њихова дела трају заувек"

Јована Јеремић је добила јако емотивну поруку од бившег супруга

1698226627_Foto-Ataimages.rs-Jovana-Jeremic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Јована Јеремић данас пуни 33 године. Њен бивши супруг Војислав Милошевић, са којим има ћерку Леу, јој је упутио јако емотивну поруку.

- Лавице, срећан рођендан! Стандардно, да теби пожелим здравље, љубав, срећу, успех... Али нека ти Бог подари довољно снаге, мудрости, трпељивости да велике снове сањаш и те велике снове живиш. Да не одустајеш од свега што си зацртала и да стално, ма колико тешко било направиш нови корак напред. Корак који ће бити записан, свевременско обележје по коме ћеш се памтити. И ако људи некад и умиру, њихова дела трају заувек, записана међу заслугама баш оних који су имали храбрости да највеће снове живе у реалности. Жива ти мени била на многа лета! - написао је Воја, а Јована му је одмах одговорила:

- Хвала, лаве мој добри. Ти си моја душа. Лавица ће те увек подржавати, ти то знаш. Док је жива! - написала је Јована бившем супругу.

 

Јована је недавно коментарисала у каквим је односима са њим.

- Ја свог првог мужа доживљавам као сина. Имаће он жена и дај Боже ожениће се и имаће и треће дете. Једина непроменљива жена у животу Воје је Јована Јеремић и свака жена која буде са њим то мора да зна и да поштује. Зато што Воји да фали длака са главе обрнула би цео свет за њега да му помогнем. Ми смо прошли 4 године и он ме никада није издао. Подржавао ме је и пружао ми је колико год је могао у датом моменту. Било ко ко покуша да га дирне имаће проблем са мном. Њему када нешто фали, ја се разболим, али му учиним шта год треба - рекла је Јеремићка и додала:

- Мени је Војин био друг. Мени су се све велике љубави десиле из пријатељства. Ово је најискренији интервју који сам дала. Ја не могу да водим љубав ако не осетим да је то нешто право и да он мене капира по неким другим основама. Није ми било тешко јер је он био мој велики пријатељ и раније - рекла је она за "Курир" тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas