Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
недопустиво

Јована Јеремић у животној опасности: Познати ММА борац јој претио у програму уживо

Срамна и недопустива претња жени насиљем и то у програму уживо

1649322805_jovanajeremicnapad.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Познати ММА борац,Васо Бакочевић, изазвао је буре негативних реакција својом изјавом у једној емисији. Наиме, када је упитан "Коју би особу из јавног живота у Србији најрадије изнабадао, али онако са уличним стилом" одговорио је:

- Добро питање. Јовану Јеремић. Јако је иритантна", одговорио је као из топа.

Ово је аутоматски проивело реакцију код наше познате водитељке, која му се храбро и достојанствено супротставила:

-Дођи јуначино! Чекам те. Ја твоје силеџијске методе не познајем, али ћу те вербално нокаутирати у 3 секунде. Црногорац који у Хрватској очајно мрзи Јовану Јеремиц. Хеј, срам те било! Ја имам много пријатеља и у Црној Гори и у Хрватској, срам те било! Какав си ти ММА борац, где ти је кодекс части да браниш слабијег од себе, а посебно зену?

Јована је упозорила да је ово позив на насиље:

-Коме ћеш ти после ове изјаве бити супруг, брат и друг? Слабићу! Слабићу! Слабићу! Ово је позив на физички напад на жену од 52 кг. срећом, умем да се браним! Тек планирам да иритирам такве мишићаве слабиће!, јассно је истакла Јована.

Како ће се надаље одвијати ова бурна ситуација, остаје нам да видимо!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas