Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кад је избацила месо, напади ПСОРИЈАТИЧНОГ АРТРИТИСА су се примирили: Ким Кардашијан строго води рачуна о својој исхрани

Ријалити звезда открила је д ау једном тренутку није могла да помера руке

1666615559_kimkk.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ким Кардашијан загазила је у пету деценију, али захваљујући здравој исхрани и вежбању изгледа знатно млађе. Она се придржава неколико правила у свом животу.

Од 2019. године њена исхрана је највећим делом биљна, између осталог и због држања псоријазе под контролом, како пишу страни медији.

- Ја само дајем све од себе да останем што је могуц́е више на биљној исхрани, осим ако није дан за посластице. Трудим се да једем што је могуц́е више антиинфламаторних и антиоксидативних намирница - рекла је у једном интервјуу за магазин "Пеопле".

Прочитајте још: КРАТАК МИНИЋ И ДУГЕ НОГЕ: Цеца никада изазовнија (ФОТО)

Како каже, приметила је да храна коју уноси у себе утиче и на њено расположење:

- То ме је учинило свеснијом о томе како оно што ставим у своје тело утиче на мене, не само на псоријазу, вец́ и на моје расположење, нивое стреса, моју енергију, све - објаснила је она.

Није љубитељ великих журки, а открила је и да уопште не воли алкохол.

Прочитајте још: Алек Болдвин посветио објаву сниматељки коју је упуцао: Годину дана од трагичног догађаја у свету филма (ФОТО)

- Толико сам мрзела све дивље журке да сам остајала код куц́е и никада нисам желела да пијем или да се забављам ИКАД - написала је Ким у једној објави на Инстаграму.

Веома је дисциплинована када су тренинзи у питању, а својевремено је за Вог изјавила да се сваког јутра буди у 05:30 како би одрадила јутарњи тренинг. Како пише Wоман'с Хеалтх, она вежба чак шест пута недељно, а њени тренинзи у просеку трају од 60 до 90 минута.

Њен приватни тренер, Мелиса Алкантара, открила је да је ријалити звезда веома посвећена фитнесу и да су ретки моменти када одлаже тренинг.

Да би ушла у чувену хаљину Мерилин Монро, Ким је једно време била на специјалном режиму како би изгубила на килажи.

Прочитајте још: Певачица у проблему: Гоца Тржан проживљавала прави пакао због популарног певача

- Носила бих одело за сауну два пута дневно, трчала на траци за трчање, потпуно избацила сав шец́ер и све угљене хидрате и само јела најчистије поврц́е и протеине - открила је старлета за Вог, па појаснила:

- Нисам гладовала, али сам била тако доследна.

У том периоду, одустала је од биљне исхране и конзумирала више меса, што је погоршало њено здравствено стање.

- Псоријаза је избила преко мог тела и добила сам псоријатични артритис, тако да нисам могла да померам руке - препричала је за"Аллуре" у августу,а се надовезала:

- Било је стварно болно, и морала сам да идем код реуматолога, који ми је дао стероид. Била сам полудела. Поново сам избацила месо, и смирило се.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas