· · Komentari: 0

Kad je izbacila meso, napadi PSORIJATIČNOG ARTRITISA su se primirili: Kim Kardašijan strogo vodi računa o svojoj ishrani

Rijaliti zvezda otkrila je d au jednom trenutku nije mogla da pomera ruke

1666615559_kimkk.jpg
Foto: Profimedia

Kim Kardašijan zagazila je u petu deceniju, ali zahvaljujući zdravoj ishrani i vežbanju izgleda znatno mlađe. Ona se pridržava nekoliko pravila u svom životu.

Od 2019. godine njena ishrana je najvećim delom biljna, između ostalog i zbog držanja psorijaze pod kontrolom, kako pišu strani mediji.

- Ja samo dajem sve od sebe da ostanem što je moguće više na biljnoj ishrani, osim ako nije dan za poslastice. Trudim se da jedem što je moguće više antiinflamatornih i antioksidativnih namirnica - rekla je u jednom intervjuu za magazin "People".

Pročitajte još: KRATAK MINIĆ I DUGE NOGE: Ceca nikada izazovnija (FOTO)

Kako kaže, primetila je da hrana koju unosi u sebe utiče i na njeno raspoloženje:

- To me je učinilo svesnijom o tome kako ono što stavim u svoje telo utiče na mene, ne samo na psorijazu, već i na moje raspoloženje, nivoe stresa, moju energiju, sve - objasnila je ona.

Nije ljubitelj velikih žurki, a otkrila je i da uopšte ne voli alkohol.

Pročitajte još: Alek Boldvin posvetio objavu snimateljki koju je upucao: Godinu dana od tragičnog događaja u svetu filma (FOTO)

- Toliko sam mrzela sve divlje žurke da sam ostajala kod kuće i nikada nisam želela da pijem ili da se zabavljam IKAD - napisala je Kim u jednoj objavi na Instagramu.

Veoma je disciplinovana kada su treninzi u pitanju, a svojevremeno je za Vog izjavila da se svakog jutra budi u 05:30 kako bi odradila jutarnji trening. Kako piše Woman's Health, ona vežba čak šest puta nedeljno, a njeni treninzi u proseku traju od 60 do 90 minuta.

NJen privatni trener, Melisa Alkantara, otkrila je da je rijaliti zvezda veoma posvećena fitnesu i da su retki momenti kada odlaže trening.

Da bi ušla u čuvenu haljinu Merilin Monro, Kim je jedno vreme bila na specijalnom režimu kako bi izgubila na kilaži.

Pročitajte još: Pevačica u problemu: Goca Tržan proživljavala pravi pakao zbog popularnog pevača

- Nosila bih odelo za saunu dva puta dnevno, trčala na traci za trčanje, potpuno izbacila sav šećer i sve ugljene hidrate i samo jela najčistije povrće i proteine - otkrila je starleta za Vog, pa pojasnila:

- Nisam gladovala, ali sam bila tako dosledna.

U tom periodu, odustala je od biljne ishrane i konzumirala više mesa, što je pogoršalo njeno zdravstveno stanje.

- Psorijaza je izbila preko mog tela i dobila sam psorijatični artritis, tako da nisam mogla da pomeram ruke - prepričala je za"Allure" u avgustu,a se nadovezala:

- Bilo je stvarno bolno, i morala sam da idem kod reumatologa, koji mi je dao steroid. Bila sam poludela. Ponovo sam izbacila meso, i smirilo se.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.