Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Кад ме стигне туга, ућутим се да је преживим": Глумица Анита Манчић о тешком периоду борбе за потомство

Глумица Анита Манчић говори о својој борби за потомство не би ли помогла другим женама које се суочавају са истим проблемом

1711981852_jdp_sirano_kzn_18032024_0034.JPEG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумица Анита Манчић десет година водила је велику битку за потомство и о томе је увек отворено говорила како би пружила подршку другим женама које пролазе кроз исто.

Анита је са супругом Бојаном била у браку 22 године, међутим, у септембру прошле године одјекнула је вест да су се развели.

Како се писало, Бојан је брзо наставио даље, па и верио другу жену.

Иначе, Анита и Бојан дуго су се борили за потомство.

- Десет година водила сам тешку борбу да постанем мајка, нажалост безуспешно. То је велики атак на организам. Тело је почело да се буни, зато сам одустала од те борбе. Размишљала сам и да усвојим дете - рекла је она једном приликом.

Манчићка је успела да преброди тежак период, да се фокусира на друге ствари и ипак пронађе срећу.

- Преболите много тога у животу, па и то. Нађете задовољство у другим стварима јер схватите да је то једноставно тако. Људи се роде хендикепирани и живе с тим. Постоје људи који остављају своју децу и живе с тим, што је страшно... Постоје они који не остављају своју децу, али их злостављају или деца малтретирају родитеље.. И то је страшно, али то је живот. И ово је живот и може да буде леп. Кад ме стигне туга, ућутим се да је преживим. Кад бих због неких ствари почела да плачем, никад не бих престала. Зато не почињем - испричала је за "Блиц жену".

Прослављена уметница одувек је истицала да је своју причу делила јавно јер је сматрала да вантелесна оплодња не треба да буде табу тема.

- Немам проблем да говорим о интими уколико то има смисла. Рецимо, ја сам говорила о вештачким оплодњама кад је то био табу, из потребе да поделим тај проблем са женама које су у истој ситуацији као и ја, а немају довољно информација о томе. Има ли веће интиме? Пре десет година отворено сам говорила да је нормално да жена и мушкарац не могу да имају децу и да је нормално да се на томе ради, да је медицина напредовала и да има решења за то - испричала је Анита раније за "Сторy" и додала да је добила много мејлова и порука од жена које су се на исти начин бориле за потомство.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas