· · Коментари: 0

"Када неко пева срцем, то тако звучи": Ова певачица је ГЛАВНИ ФАВОРИТ за одлазак на Евровизију - гласање је отворено! (ФОТО)

Прошлогодишњим експлозивним наступом група Манескин довела је Италијанима најјаче певаче свих земаља у Рим

1645776547_pjimage---2022-02-25T090841.982.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/wwwmarijamikiccom

Србија бира свог представника који ће покушати да чувену манифестацију врати у Београд. Укупно 35 извођача представило је своје нумере, а за сада највећу пажњу привукла је песма "Љубав ме инспирише" коју изводи Марија Микић.

Она је добила највише позитивних коментара и највише гласова. Одмах иза ње су Зорја Пајић са песмом "Зорја" и Саја Јо са песмом "Мушкарчина".

Ово су неки од коментара на песму Марије Микић: "када неко пева срцем, то тако звучи", "има ова балада нешто за Евровизију", "најпријатније изненађење од свих", "лепа је песма, текст, глас Маријин је нешто посебно, другачија боја.."

Фото: Принтскрин/ EUROVISIONWORLD.COM

Да је Марија главни фаворит сведоче и бројке са велике анкете која се налази на званичном сајту Евровизије у којој можете оставити и свој глас.

Прочитајте још: ИТАЛИЈАНСКИ ПРЕДСТАВНИЦИ НА ЕВРОВИЗИЈИ ПОТПУНО НАГИ: За сат времена објава добила 350.000 лајкова (ФОТО)

Марија Микић убедљиво се налази на првом месту, а недавно је за Мондо поделила утиске о песми:

"Радили смо песму да буде мало емотивна, нисмо је радили само за Беовизију, имали смо је одавно... Одмах сам видела да је то песма таквог калибра, за такво такмичење и драго ми је на позитивним коментарима. Нећу бити скромна овај пут, јер је ово нешто најбоље што сам до сада урадила у својој каријери - најбољ отпевано, најбоље спаковано, најбоље описано. Хвала на лепим коментарима и очекујем их још стварно. Никад нисам била овако узбуђена, сва горим! Морам да се захвалим на порукама, саставе ми људи шаљу и то је највећа победа и ветар у леђа. Има људи који заиста познају квалитет и заиста никад нисам веровала ни у шта као што верујем у ову песму", рекла је недавно за портал.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.